custom amazoneja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eero, 6.10.2005.

  1. musse67

    musse67 3rd gear

    Ilmeisesti samaa kaks ovista farkkua ihmeteltiin porukalla keväällä Orimattilan romutorin parkissa. Takaosan laseissa ei näkynyt volvon merkkejä, niin tultiin tulokseen että joku on rakentanut hienon farkun. :)
     
  2. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo olen ite hämmästellyt kans samaa,hienosti toteuttettu,2 ovisesta sedanista on otettu ovet ja takasivuikkunat ja viimoinen ikkuna ja pilari muotoiltu sen mukaisesti mitä ilmeisemminkin..
     
  3. chopperPBT

    chopperPBT 1st gear

    Moi.
    En ole vielä kustomi, mutta olen tiellä sinnepäin, step-by-step.
    Vanity Fair parin tunnin takaana:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. chevystw

    chevystw 1st gear

    Onko kellään mitään muistikuvaa Wheels-lehden projektista missä svedut kustomoi amazonin? Ne lehtijutut oli skannattuna netissä, sivu vaan hävinnyt eikä google halua auttaa :wc:
     
  5. Johnny B Goode

    Johnny B Goode 1st gear

  6. chevystw

    chevystw 1st gear

    Noniin, löytyihän se :D

    Tack så mycket... täytyy kerätä ideoita että pääsis aloittamaan jossain välissä.

    Jos jollain on hyvät peltiset etulokasuojat ja räpeltämätön keulapala niin yhteyttä saa ottaa... muussa tapauksessa täytyy ostaa länsinaapurista kunhan pääsee töihin taas...

    Edit: Perkeleen photobucket, kaikki kuvat katos bittiavaruuteen...
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Voi kun mua surkuttaa ja käy sääliksi tuo hieno tipunkeltainen choptop/kustom-Amazooni joka lepäilee teollisuushallin pihalla Korsossa pääradan varressa... Eikö sitä nyt mihinkään katon alle sais? Joka aamu se näyttää pahemmalta... :cry:
     
  9. merc

    merc Gearhead

    ^Tota käytiin kaverille kattomassa joku aika sitten. Kone puuttuu ja hitsattavaa löytyy jonkunverran, eli kaikenkaikkiaan hyvä peli.
     
  10. chevystw

    chevystw 1st gear

    Sitä tarvitaan :rotfl: Ruoste on tehnyt tehtävänsä, myös noihin levityksiin kun kaikki on peltiä... Auto on muuten viimeksi maalattu -87... Ihme kyllä kaikki luukut ja kopan pintapellit on suht ruosteettomia, etulokasuojat, konehuone ja pohja taas pelkkää pitsiä. Tää on sentään katsastettu huomautuksitta huhtikuussa... :D

    Eiköhän tästäkin autosta joku blogi aikaan saada, tai ainakin projektikuvia photobuckettiin... Lisää sitten kun alkaa tapahtua...
     
  11. volvo69

    volvo69 1st gear

    Ja jos intoa piisaa niin www.volvolandia.com/SVF ja siellä projektit osioon olisi omiaan tämä komistus. Saattaisi löytyä tarvittavat osatkin kyseisen linkin takaa :lol:
     
  12. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

  13. jublomb

    jublomb 1st gear

    http://hotimg2.fotki.com/b/83_146/201_245/Amazon.jpg tätä vuonna 95 rakentamaani yksilöä kaipailen yhä edelleen,eli jos joku osaa kertoa onko vielä olemassa,ja jos on,niin missä,ja onko mahdollisesti ostettavissa takaisin "kotiin".

    Jäljet loppuvat tampereelle,johon täälläkin kirjoitteleva henkilö sen vaihtokaupassa sai,sittemmin hän on auton myynyt tämän näköisenä eteenpäin http://hotimg1.fotki.com/a/83_146/201_245/amazon4.jpg

    Ja tämä siis sikäli erikoinen kyhäelmä,että on neliovinen.

    Nyt kaikki kaivelemaan niitä muistin syövereitä,josko auto kuitenkin vielä jossain on tallessa.
     
  14. HV

    HV Gearhead

  15. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

  16. chevystw

    chevystw 1st gear

    En viitti enää landiaan laittaa, kun mulla on jo projekti esillä kahdellakin sivustolla, tosin toisella kotimaisella kerrottuna. Osat taas kulkee vaivattomasti Ruotsista ja noin -60% landian hinnoista :rotfl:

    http://amazon.forum.bilia.se/phpbb3/vie ... =18&t=7626

    Nyt on tosin projekti hetkeks pysähtynyt, hierotaan kauppoja räpeltämättömästä ja hyväpeltisestä -67 amazonista jossa kone kilahtanut. Josko ei tarvis hitsailla niin paljoa sitten...


    Edit: Niin, ja löytyihän tuolta edellisellä sivulla esiintynyt chopperin amakin projektina...

    http://amazon.forum.bilia.se/phpbb3/vie ... =18&t=7348
     
  17. America

    America Gearhead

  18. chopperPBT

    chopperPBT 1st gear

  19. chevystw

    chevystw 1st gear

    Täälläkin suunnalla edistystä havaittavissa... nurkkiin ilmestyi pari ruosteista puskuria jotka pitäisi asentaa noiden kasarilevitysten tilalle, hitsaten kiinni koppaan. Sivuhelmat niin toivottoman mädät että mennään sieltä mistä aita on matalin, uudet orkkispellit ruotsista... kyllä tää tästä vielä, kesäksi ajoon mutta minä vuonna? :rotfl:
     
  20. Tupis

    Tupis 3rd gear

    [​IMG]
    Tuli vastaan kuva yhdestä ruotsi rakennelmasta.
    Peilit kun vaihtaisi niin tulisi ihan hyvän näköinen.
     

Kerro tästä muillekin!