Cutlassin pyyhkijän moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Achti, 12.3.2007.

  1. Achti

    Achti Gearhead

    Noniin, tuollaisen kans nyt miekkaillaan. Lähinnä sähkökytkennät kiinnostaa eli sinne alle tulee iso se "kolmois" liitin tjsp, sitten siin ois viel kolmelle johdolle paikat. elikkä mitä niihin kolmeen että alkaa toimiin?
     
  2. Achti

    Achti Gearhead

    porukka vissiin vetelee ilman pyyhkijöitä? :rotfl: :lol:
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Suorassa kolmenapaisessa liittimessä yhteen nastaan tulee 12V ja kaksi muuta maadoittuu pyyhkärin kytkimellä.

    Kolmenapaiseen L-malliseen liittimeen tulee kahteen napaan pesurin solenoidin ohjaus (12V napojen välille kun painetaan pesurinappia). Kolmas niistä taitaa olla tihkuajastin (?).

    En muista tarkemmin ulkoa, kirjallisuus on tallilla. Jos ei ratkea, laita yv. yritän muistaa varmistaa liitännät.
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Noissa GM pyyhkäreissä saattaa olla joskus sellainenkin vika, että se rungon maadoittava liuska (alimmainen kiinnitysruuvi) on hapettunut kumipuslan läpi menevän holkin ja sen liuskan välistä.
     
  5. Achti

    Achti Gearhead

    ei kellään ois tosta sitä sähkökaavioo
     

Kerro tästä muillekin!