D-Kadett 1,6S ei käynnisty lämpimänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Cammer, 12.3.2003.

 1. Cammer

  Cammer 1st gear

  Viankuvaus seuraava:

  Kylmänä lähtee käyntiin ihan mukavasti (nyt kun keksi niksit niin saa käyntiin yli -6 asteen pakkasenkin)

  Käynti kaupassa ~10 - 20 minuuttia (tai muuta seisoksintaa) ja uudelleenstartatessa hörähtää (muahhahaha) ja sitten kuolee ko seinään.

  Pyörittää iloisesti moottoria, saa bensaa (alkaa haisemaan) mutta ei lupaa laisinkaan. Parhaimmillaan olen pyöritellyt ~30 minuuttia jonka jälkeen käynnistynyt ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  Vastaa kaasuun ihan normaalisti (kun ensin saa käyntiin) Joten minä olen ainakin ihan pihalla mistä voisi johtua.. Puola? eos..
   
 2. Yogi

  Yogi Gearhead

  Puola, ehkä. Oli samanlaiset oireet, mutta lisäksi myös kostealla vastaavaa oireilua kylmäkäynnistyksessä. Lakkasi kokonaan kun vaihdoin puolan.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Jep, tai sitten automaattiryyppy.
   
 4. Cammer

  Cammer 1st gear

  Yritys hyvä kymmenen, mutta ei ollunna puolassa vikaa. Kilkutteli taas hetken ja sammui ko seinään. Seuraavaksi vaihdan ihan kostoksi siihen tulpat, jakajan kannen ja pyörijän.. Onneksi moutounetistä saa halvalla kinneriin osia :smile:
   
 5. asspen

  asspen 1st gear

  Kaverilla oli vastaava ongelma, ratkaisu ainakin siihen tapaukseen oli seuraava:

  Ennen kaasutinta on suodattimen oloinen muovista tehty rasia johon tulee eri korkeudelle bensajohdot. Siis muistaakseni 3 bensalinjaa.

  Häkkyrän tarkoitus oli muistaakseni poistaa kuuman koneen aihettamat kuplat bensiinin joukossa, bensa jotenkin "kiehutettiin" jo ennen kaasaria ja siten kaasariin meni vain nestemäistä ainetta.

  Poisti ainakin kaverin ongelmat...

  Motonet kertoo seuraavaa:

  Höyrystysventtiili ("bensasuodin"). . . . . . . . . . . . 28-3210 37.67
   
 6. Roadrunner

  Roadrunner 1st gear

  Onkos siinä kärjellinen sytkä, voiskohan vika olla siinä? tai sit kärjettömän tää boksi...
   
 7. Cammer

  Cammer 1st gear

  Kärjetön sytkä löytyypi tosta vekottimesta.
   
 8. Cammer

  Cammer 1st gear

  Havaittiin että ei tule kipinää ja nyt menee vaihtoon ohjausyksikkö, kansi ja pyörijät.
   

Kerro tästä muillekin!