Dana 44 tietäjiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja bbford, 22.3.2009.

  1. bbford

    bbford Gearhead

    Eli tossa mun ´50 mercuryssä olikin danan 44 perä eikä 41 kuten aluksi luulin.

    Nyt kun jouduin vaihtamaan autooni haljenneen lättäpään tilalle 302+aod paketin menee myös kardaani uusiksi. Eli,sopiiko mistä vaan huomattavasti uudemmasta 44:sta otettu ristikon yoke tohon vanhempaan perään? Se alkuperäinen on aika erikoinen eikä ristikko kiinnity esim u-pulteilla ja se on muutenkin aika siroa tekoa joten haluaisin vaihtaa ristikonkin uudempaan/vahvempaan/helpommin löydettävään.

    Ja käykö kaikki myynnissä olevat välitykset ristiin ilman vuosimalli rajoja?

    Notta osaisko joku antaa neuvoja?
     
  2. bbford

    bbford Gearhead

    Aika hiljaista on? :odroll:
     
  3. Ridge

    Ridge 1st gear

    asiasta muuten mitään tiedä mut välitysissä tais ikään katsomatta olla ero pikku välityksillä ja isoilla. Raja oli joko 4.1 tai 3.73. noista ristikoista en tiiä mut jeepissä on esessä ja takana eri ristikot ja boori silti sama eli välitykset käy päikseen.
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Takana akselissa ristikot?? :rotfl: :rotfl:
     
  5. Hai

    Hai Double Gearhead

    Lienee nelipyöräohjaus. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!