Dana 6o kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja voittol, 1.7.2009.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  onko ko. härvelissä pyörän-napa oikeesti lukittu sellaisella u-mallisella peltipalalla , vähän abiko-liitintä suuremmalla, millä se pysyy paikallaan ,kun tulee aika panna se kasaan?
   
 2. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Tuosta kuvauksestasi tuli mieleen ainakin Dodgen full-floater-navoissa käytetty laakerin kiristysmutterin lukituspala. Mikä auto ja millainen napa, kun DANA 60:ssä niitä on montaa mallia? Kyseinen perä voi olla vetävänä etuakselinakin.
   
 3. HV

  HV Gearhead

 4. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

 5. voittol

  voittol 2nd gear

  Niin se oli ennen tuolla joensuussa voorttin alla , nyt menossa kovaa kyytiä letukan peräksi asuntokompulaan , tuosta yhdestä linkistä kait löytyy tietoo kunhan ehtii katsoa . Kiitos.
   

Kerro tästä muillekin!