Dana 70 kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rötkö, 15.3.2017.

  1. rötkö

    rötkö Gearhead

  2. kumminki

    kumminki 1st gear

    Moro. Ihmetteli aikoinaan ihan samaa kun oli danan70 lukollinen perä mullakin ramissa.

    4vuotta ajelin vaikka oli sieltä reunalta vähän lohkeillu pieniä palasia ja toimi kuiten ihan normaalisti. Eikä se tuona aikana lohkeillu enää enempää.

    Laakeroin kyllä perän uusiksi ja simmailin. Mutta tuohon lukkoon en koskenu ku pelas hyvin.

    Mutta tarkkaa syytä tuolle en tiiä miksi se noin sitä reunaa murtaa.
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mulla on 5 tonnin traktorikaivurissa dana 70 akselit ja takimmaisessa on juurikin toi powrlok lukko. Se on hajonnu mulla ainakin 5 kertaa 15 vuodenaikana, ja aina samasta syystä , tasurinrattaat ja ulkokoolikehä joka painaa pakkoja vasten. Nyt kun ostin sinne uudet clutch packit niin se on taas kestäny ...aika kovilla se on tossa kun 35 rihlaset vetarit katkeilee myös..
     

Kerro tästä muillekin!