Dart 66 HT roofrail weatherstrip

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja iikka-, 4.3.2011.

  1. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Terve,

    sainpas hankittua nuo tiivisteet ja vaikuttavat ihan hyvältä. Ongelma vaan on että auto on ollut aikaisemmin jollain oikeella asentajalla ja vanhojen tiivisteiden perusteella en oikeen osaa sanoa kuinka tuo tiiviste oikeasti kuuluis laittaa.

    Eli mihin kohtaan tiivisteen etupää (tulee kahdella ruuvilla kiinni) tulee korissa. Katselin että se osuisi suunnilleen etuoven ylemmän saranan kohdille a-pilariin, onko paikka sielläpäinkään? Tästä pilaria ylöspäin vaatinee ilmeisesti jonkiasteista liimaamista, tuntuu että se pilarin sisäpuolelle tuleva lista ei sitä kunnolla pitäisi paikoillaan.

    Katon reunan kromilista kuuluu ilmeisesti päättyä aika tarkalleen tupakki ikkunan rungon takapystyn kohdalle? Kun tiiviste siirtyy pilarista tuonne kattolistan sisälle niin kuuluuko reuna mennä edelleen a-pilarin sisäpuolisen listan reunan alla vai ei?

    Jos vaikka joku ht omistaja pystyis ottaa muutaman kuvan tuosta, lähinnä a-pilarin päästä niin tietäis vähän miten laittaa noita.

    Tämänhetkiset tiivisteet ovat niin että oven tiiviste kiertää a-pilarin ja katon rajaan asti, kromilistan alkupäähän. Roofrail tiiviste oli ruuvattu etupäästään kiinni siihen a-pilarin yläkulmaan. Aluksi näytti melko järkevältä mutta kun uudesta tiivisteestä oli jäämässä noin 80cm ylimääräistä niin aattelin että ei se ihan näin tänne kuulu.
     

Kerro tästä muillekin!