Dartin mittari huutaa ja heiluu kylmänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja ESMCB, 30.8.2015.

 1. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Mikähän aiheuttaa kun varsinkin kylmempinä aamuina 65 dartissa nopeus mittari pitää kauheaa hankaavaa ääntä ja nopeus nousee ihan tappiin asti sekä neula heiluukin vielä hurjasti. Kun ajelee jonkin matkaa ujellus helpottaa ja mittari alkaa näyttää normaalia lukemaa. Lämpimällä ilmalla tälläisia ongelmia ei ole. Mitähän tuolle on tehtävissä? Varmaan rasvaa johonkin mutta mihin? Vai onkohan jokin ratas ym loppuun kulunut?

  [​IMG]
   
 2. mavi

  mavi 3rd gear

  Viisarin laakerointi vetomagneetin keskelle on kulunut ja viisarin akselissa oleva kapseli hipoo kylmänä vetomagneettia ,laakeri on reikä messingissä jossa viisarin akselin kärki laakeroituu , on vaikea korjata osa on pienikokoinen ,myös viisarin akselin pää on ilmeisesti kulunut, puhdistuksesta/voitelusta voisi olla apua , olen joskus tehnyt sen laakerin nailonista ja toimii edelleen.
   

Kerro tästä muillekin!