Dartin peltien yhteensopivuudesta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 3.4.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin. Auto on etupeltejä ilman oleva '69 Dart Custom, ja tallin lattialla lojuu pari '75 lokareita. Ne sopivat kyllä paikalleen, mutta sopivatko yhteen '69:n konepellin kanssa? Jos jollain on '67-'69 Dart, niin voisitko ystävällisesti mitata konepellin pituuden vaikka kuskin puoleisesta takakulmasta saman puolen etukulmaan? Valokuvien perusteella näyttäisivät olevan samanlaiset molemmissa vuosimalleissa, mutta mene ja tiedä... En turhaan viitsisi ostaa kaikkia etupään peltejä, kun hyväkuntoiset lokarit olisi jo valmiina. Ja jos sinulta löytyy ylimääräinen konepelti ja/tai lokarit, niin vilkaise tuonne "Ostetaan"-palstalle. :smile:
     
  2. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    mullapa olis tallissa tohon ratkaisu..osta multa -71 kaikki pellit,eli konepelti,lokarit,hiekkapelti maski,puskuri,ja vaikka sisälokarit jos siltä tuntuu.hinta sikahalpa 170 jöröä vaihtokaupassa mopsin viriosat tai vaikkapa kukkanenmainen anoppi

    zaint@pp.nic.fi
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    tässäpä on näppärä toiminto kun korjaa sanan vi##umainen kukkamaiseks...
     
  4. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    no ne pellit meni jo kaupaks...
     

Kerro tästä muillekin!