dartin perä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jenkkijuuso, 3.10.2002.

  1. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    NOVOIJEESUS!! nyt kun jo tuli perä hommattua nii olis sitte yks kappale A-BODY 71/4 periä levylukolla tarjolla joten kysynkin kumpi paree kartio vai levy lukko ja mistä tietee onko levy loppu, saako osia? JA KANNATTAAKO YLEENSÄ HOMMAA KUN JO NYT tallissa 81/4 mihin tosin ei vanteita eikä kunnon jarruja-mutta 71/4:n olis?
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    tarviiko edes funtsia? :???:
     
  3. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Eli levyä kehiin mutta onx haisua saako siihen osia enää mistään(suomesta) ja mitä semmonen kestää? kaverikun puhu jotain että oli mitannu ja levyjen väliin mahtu 09 välys levy eli onko kaput(en oikeesti tiiä juuri mitään ko.perästä joten jeesatkaa)?
     

Kerro tästä muillekin!