dartin ylätukivarret vanteissa kiinni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jenkkijuuso, 13.8.2002.

  1. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Miten voi olla mahdollista että 64 dartissani ottaa ylä tukivarret kiinni vanteisiin kun renkaat on edessä vain 185/14/50 eli vanteet sen mukaiset ei mitkään mega leveet kisa vanteet vaan jotkut halvat wolfrace kopiot made in svedulandia. eli mitä pitäis tehä et ei rahisis ja kuluttais vannetta????? p.s. autossa vääntötangot.
     
  2. Kerberos

    Kerberos Gearhead

    Jos kaikki tuennan osat ovat kohdallaan ja kunnossa, niin ilmeisesti vanteen off-set ei ole sopiva?
    Laita vanteen ja navan väliin laipat, n. 6-7 mm (myydään mm. swapeissa), yleensä menevät vielä alkuperäisillä pulteilla.
    Se olisi helpoin tapa.
     
  3. KajS

    KajS Gearhead

    Se kalliimpi tapa on hankkia toiset vanteet, joissa on oikeampi off-set (tai pienempi ET-mitta).

    Dart-miehet varmaan tietää, mistä löytyy mittoja, ettei tarvi kokeilla.
     
  4. Duster

    Duster 1st gear

    Sulla on vanteet väärällä off-setillä. Mulla oli 205/60 14" eikä tehny tiukkaakan. Ne laipat taitaa olla "laittomat" katu autossa ja se muuttaa painopistettä, joka rasittaa sit muita paikkoja.
     
  5. fisu

    fisu Gearhead

    tukilaipat muuttaa sen offsetin oikeaksi, ei muuta.
    sama asia on laittaa oikealla offsetillä olevat vanteet jolloin raideleveys on tasan sama ja myöskin "rasitus"
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead

    vääntötangot..? jos meinaat jousia, niin sitten joo ja onhan ne kyllä 98 % kaikissa mopareissa..<IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif"> mutta taytyy kyllä sanoa että on sinulla hienoin vuosimalli dartin kohdalla...jees
    p.s.onko sulla mahdollisuutta pistää kuvaa dodgesta?
     
  7. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    NO NO! ei ny ruveta sentään vinoilee mainitsin lähinnä sen takia vääntötangot jos joku ei tiedä että mopareissa on sellaiset ja että voisiko olla avuksi nostaa tai laskea autoa ettei ottaisi kiinni mutta se ei kyllä taida jeesaa. mahdollista on kyllä laittaa kuva jos vaan löytyy jostain kuva.
     
  8. fisu

    fisu Gearhead

    jos lasket keulaa vääntösauvoista niin se voisi jeesata alkuun, silloinhan ylätukivarren asento muuttuu mutta se oletettavasti pyöriä käännettäessä ottaa edelleen kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!