Darttiin sähköt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 25.2.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kyselisin mistä sais kytkentäkaaviot Dodge dart 4d '65:een. Tarkoituksena on vetää sähköt täysin uusiks, mut ei onnistu ilman kaaviota. Jos joku tietää mistä kyseisen kaavion saa, niin olisi mukava jos kerrot minullekkin.
   
 2. fisu

  fisu Gearhead

 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Jossain korjaamokirjoissa noita kaavioita on; kysäseppä vaikka josko Aro-Yhtymän tekninen neuvonta faxais sulle ne kaaviot. Mulla on '66, ja vaikken mikään sähköinssi olekaan niin sähökt syntyi aika vaivatta. Siinä vehkeessä ei kovin montaa johtoa ole kun ei oo noita sähkövimpaimia, multa meni kaavion tekemiseen varmaan tunti.
   
 4. Roadrunner

  Roadrunner 1st gear

  ...vähän on sekavemmat kaaviot uusissa autoissa...
   
 5. SlantSix

  SlantSix 1st gear

  Ja pyydä samalla liitin kaavio että näet minkälaiset on liittimet johtojen päissä, helpottaa kans.
   

Kerro tästä muillekin!