Datsun 160j sss

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dartsan, 7.6.2005.

  1. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Missä hintaluokassa pyörivät? Ja saako osia mistään? Ei oikein hirveästi toi kuukkeli antanut mitään tietoa. Eikä näitä taida olla missään myynnissäkään.
     
  2. tanari

    tanari 1st gear

    parista sadasta kolmeetuhantee :D eiku vaikee noitten hintoja on sanoa, eiköhän noi ole vähä sen hintasia kun niistä maksetaan..
     
  3. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Eikun olis tuossa yks hyvä kuntoinen tiedossa. Mut ei oikein tiedä mitä siitä ilkeis tarjota. Ei oikein löydy vertailu hintoja mistään. Kivan näköinen koppahan noissa on. Eikä niitä kait hirveästi ole edes enää olemassa.
     
  4. z28

    z28 Gearhead

  5. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Vähäisesti oli. Yksi tais olla myynnissä, mut ei ollu hintaa ja oli rojekti. Jotain keskustelua oli muutakin, mut tämä työpaikan kone herjaa jotain "too many illegal words". Kait se on uskottava konetta.
     
  6. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Vertaa hintoja vastaavan ikäisiin ja kuntoisiin Capreihin, Celicoihin yms.
     
  7. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Vertaa hintoja vastaavan ikäisiin ja kuntoisiin Capreihin, Celicoihin yms.
     
  8. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Olikin 180B SSS se auto. Ja on nyt jo tallissa.
     

Kerro tästä muillekin!