Dee-ryhmä kaudella 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja vipottaja, 2.9.2008.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Finaaleissa pidettiin pikainen palaveri ajamassa olleiden kuskien kesken, ja luokan edunvalvojaksi ja edustajaksi FHRA:n suuntaan valittiin Luigi, eli täällä nimimerkki DS 325 jolle voi lähettää viestiä asian tiimoilta sekä ajamista suunnittelevat, että nyt ajavat D-kuljettajat.

    Yleistä sääntösepkulaatiota ei juurikaan ollut, todettiin, että sääntöjen pysyttyä näin pitkään vakaina olisi väärin juuri päivitettyjä ja valmistumassa olevia autoja kohtaan tehdä hätäisiä sääntömuutoksia. Jonkinverran oli spekulaatiota siihen suuntaan, että tulevaisuudessa ilokaasut voitaisiin rinnastaa muihin ahtamismuotoihin, ja voitaisiin harkita myös suurempitilavuuksisien moottorien sallimista painosanktioin. Lisäksi yritetään edellyttää FHRA:lta toimivan välineistön hankkimista ja käyttämistä moottoritilavuuden tarkistamiseksi, se mahdollistaisi tulevaisuudessa myös erikokoisten moottorien sallimisen painosäädöin nykysääntöisten kilpailukyvyn kärsimättä.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossahan ne on pääkohdat hienosti kiteytettynä ja kaikki noi ajatukset tuntuu oikein hyvälle :)
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Vipottaja näköjään ehti ensin aloittaman täälaisen topicin, vaikka munhan se piti..... :poff:

    Ei siinä mitään, meneehän tää näinkin :poff:

    Eli mulle saa laittaa ehdotuksia, kysymyksiä ja palautetta DEE ryhmää koskien. Jos löytyy ehdotuksia, palautetta tai kysymyksiä niin rohkeasti vaan mulle YV tä tai vaikkapa sähköpostia osoitteeseen ds325@suomi24.fi

    Myös soitot 0440727454 ovat tervetulleita, kunhan soittoaika on inhimillinen :poff:

    Pääpiirteittäin siis päätettiin just noin kun Vipottaja sanoi. Paikalla tossa kokouksessa varikolla olivat seuraavat REE ryhmän kilpailijat: Jyrki Aukio, Jarmo Tervonen, Mikael Skinnars, Jussi Lahti, Juha Tavi, Toni Peräkasari, Kari Koli, Kieku Salo ja meikäläinen eli Juha Kauppinen.

    Ehdotuksen mukaan säännöt tullaan pitämään ennallaan kaudella 2009 ja FHRAlta tullaan vaatimaan mittauslaitetta jolla jossain kisassa/ kisoissa voidaan koneiden kokoja tarkistaa. Muutoksia suunniteltiin aikaisintaan kaudelle 2010 jolloin mm. ilokaasu sallittaisiin alle 480 kokoisiin moottoreihin ja vaparimotillisiin sallittaisiin 1300 kg minimipaino jos se voidaan turvallisesti saavuttaa. Myös suuremmista moottorikoista oli alustavaa puhetta tulevaisuutta silmnälläpitäen mutta tohon asiaan pitänee keksiä ratkaisu joka tyydyttää kaikkia osapuolia. Moottorikoon sitominen jonkilaiseen painoindexiin lienee oikea ratkaisu ja tästä pitänee keskustella sekä kilpailijoiden, että FHRAn kanssa. Tossa noi jutut oli mistä kokouksesa puhuttiin ja yksi juttu unohtui ainakin multa. Nimittäin miten suhtaudumme jatkossa REE ryhmän yhdistämisestä CEEn kanssa. Mkä on mielipide kuskien, tulevien kuskien ja muiden näistä ryhmistä kiinnostuneiden taholta. Pankaa mulle ehdotuksia tänne, YVhen tai sähköpostiin, jotta voin viedä asioita eteenpäin FHRAn tietoisuuteen.
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tapahtuuko ensi kaudella REE ryhmässä mitään :eek:

    Aika hiljaista on ollu täällä viime aikoina kun kukaan ei ole kirjoitellut edes kuulumisiaan, projektien edistymistä tai viimeisimpiä juoruja ryhmää koskien. Kai tämmonen ryhmä nyt vielä ajetaan vai saako FHRAn kunnioitettava puheenjohtaja tahtonsa läpi ja Street sana poistetaan aikakirjoista häiritsemästä kateellisia ja muita henkisesti köyhiä :poff:

    Siispä, onko täällä enää ketään :lol:
     
  5. DS 333

    DS 333 1st gear

    Juha ilmoittautuu. Jos ryhmä on olemassa niin ajetaan.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ajetaan tottakai, kunhan vaan osat tulee ameriikasta kevääseen mennessä :poff:
    Eli jotain uusiakin suunnitelmia siis on :wink:

    Tän hetken tilanteesta niin se on ihan normaali vuodenaikaan nähden eli tekniikka on irrotettu autosta, koneella on vakio vuotuinen määräaikaishuolto alkamassa eli se on purettu osiks ja lootankin joutais taas kohta purkaa ja käydä läpi ens kautta varten joten äläppäs DS 325 ihmettele jos joskus tullaan taas tossa vähän talvemmalla käymään teilläpäin kahvilla loota kainalossa :rotfl:
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyvä, että muistutit :soosoo:

    Pitääkin tilailla vähän rekvisiittaa, jotta saadaan REE ryhmäläisten PG lootat kuntoon, ja osia lukuunottamatta ilmatteeksi työn osalta tottakai, niinkuin tähänkin asti :rotfl:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Hienoa ja kiitos jo näin etukäteen :D
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    Tapahtuu tapahtuu, ja ens kesänä radalla... :D
    Ja tohon DS325:sen viitaukseen puheenjohtajasta, toivottavasti ko.puheenjohtaja EI jatka tehtävässään.
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Senverran sain FHRAn vuosikokouksessa muiden asioiden keskeltä esiin ongittua, että Sääntövaliokunnan kokous on 15.11 jonka jälkeen luvattiin sääntö muutoksista / viilauksista täällä palstalla tiedottaa.

    Lisäksi Käkön pettymykseksi T Väljä jatkaa FHRAn puheenjohtajana. Mitään mullistavaa ei kokouksen tiimellyksessä väännetty, osallistumismaksujen suuruutta lukuunottamatta. Tosta ilmoitettaneen 24.11 pidettävän uuden johtokunnan kokouksen jälkeen.

    Saas nähä tuleeko tiedotukset ajallaan :poff:
     
  11. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Eikös uusi johtis tee päätöksiä vasta ensi vuonna?
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Näinhän se on, että uusi johtokunta aloittaa vasta vuoden vaihteessa, mutta nää kaksi uutta jäsentä ovat kuunteluoppilaina lopun vuotta ja voivat antaa siinä kommenttinsa, niin ei tarvinne odottaa ensi vuoden puolelle, jos ovatten yksimielisiä.
     
  13. DS 333

    DS 333 1st gear

    k

    Luigi, B.B.Chevy, me, Vipottaja???, Kieku. Onkohan muita tulossa ajeleen reetä??? Skinnars?

    Ja tässä nyt tarkoitan kuskeja jotka ajais koko sarjan.
     
  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Meillä on tarkotus ajaa joitakin kisoja, tuskin kaikkia.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: k

    Mitä oon kuullu niin Tervosen Jarmo varmaankin ja Kolin Kari ja . . . :wink:

    Lupaat vaan :poff:
     
  16. DS 333

    DS 333 1st gear

    Re: k

    No tiukkaa tekee tuleeko viittä kuskia kuitenkaan kapinoihin :cry:
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä se viis autoo saadaan vaikka väkisin joka kisaan.
     
  18. DS 333

    DS 333 1st gear

    l

    Toivottavasti. Kun nyt ei ole edes niitä wannabe-kuskeja ilmoittautunut kuten vuosi kaksi takaperin. Ja isolohkoautoja saisi olla viivalla vähintään 16 kaavio.
     
  19. Dahlton

    Dahlton Gearhead

    Voisin tulla ajaamaan jos FHRA muuttais sääntöjä, että auto pitää olla katsastettu.
    eikä mitään hammastanko kieltoja ym jos auto kerrankin on katsastettu.

    Eikö se on katuauto?
     
  20. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Tulossa ollaan, ainakin muutamaan kisaan, jos vehkeet kasassa niin vois yrittää niihin missä osallistujia vähän.
     

Kerro tästä muillekin!