defa digital controller??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja KiRu, 14.10.2009.

  1. KiRu

    KiRu Gearhead

    kylmät kelit kun lähestyy niin aloinpa ihmettelemään lohkolämppäri systeemiä autossani.. mikäs toi otsikon laite on (sellainen musta rivoitettu möhkäle jossa lukee tuo teksti, toisessa päädyssä pistoke jossa useita johtoja + varsinaiset defa "suihkuletkut" - yks sisään kaks ulos)

    Arvelen että tuo on akkulaturi joka toimii kun lohkis on kytketty (lukee 2A 12v) ja piuhatkin näyttää menevän akkuun, mutta toimiiko toi jotenkin muutenkin niiku releboksina, tuosta liittimestä lähtee kabiinin puolelle johtoja jotka kai menevät johonkin katkaisijalle.. (en ole jaksanut tutkia)

    Löytyykö jostain kytkentäkaaviota, vai pystyyko joku heittämään tietoa ulkomuistista :D
     
  2. deme

    deme Gearhead

    ylläpitolaturi se pitäs olla. lataa akkua sillon kun on piuha tolpassa. toinen piuha menee lohkoon ja toinen pitäs mennä sisä töpseliin sisälämppärille. kurkkaa sinne kartturin jalka tilaan jos löytys se pistoke sieltä. sinne ne mystiset johdot pitäs mennä :D
     
  3. Luigi

    Luigi Gearhead

    Laturipa hyvinkin.Sitten sulla pitäisi olla ajastin autossa sisällä jolla saat kontrolloitua hela hoitoa. Itselläni samaa ihmettelin mutta menin defan sivuille ja tulostin tarvittavan.
     
  4. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    lainaanpa vanhaa aihetta..
    tuollanen mötikkä löytyi vanistakin, mut ei näytä lähtevän akulle mitään johtoja siitä. eli ei taida paljoa latailla.
    mitäs johtoja tuosta pitää akulle vetää, että saapi toimintaan?
    en löytänyt tuolta defan sivuilta ainakaan semmosia kytkentä kuvia.
     

Kerro tästä muillekin!