DEFA Finals 2008

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 8.8.2008.

 1. Akke

  Akke 3rd gear

  Tere

  Hurjimpien huhujen mukaan tuolla saattaa olla jopa 7 Twiniä kisaamassa / testaamassa laitteita joista pari aivan uutukaista Suomí tuotosta. ja kivaltahan tuo listaus muutenkin näyttää. Tulisipa vielä muutama OL autokin joukkoon niin olisi siinäkin kaaviolla kokoa toki nytkin näyttää mukavan kokoiselta luokalta.

  T.Akke / Sometime Racing
   
 2. turbo

  turbo 3rd gear

  Kelpaisko TF?

  Mistäs löydettäisiin sponsori? Kuulemma halua testaamiseen olisi jos ei tarvitsisi maksaa kaikkea omasta pussista. Voisi olla kaksikin autoa tulossa :eek:
   
 3. gremlin

  gremlin Gearhead

  :eek: Sponsori? :eek:
  Eikos just joku huudellu taalla etta rahaa on niin etta voi ostella koko maailman vehkeet eika tartte vedella kalysilla vuokrapeleilla :rotfl:
   
 4. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Omalta osalta kisat tältä kaudelta ohi, sillä tuolla Kiikalan Burnout partyssä tuli tolla Birdcatcerilla poimittua yksi Talitintti moottoriin sisään ja pakosarjoista osittain ulos tuloksena 6 sylinterin liertokanki poikki :rotfl:

  Yritetään kuitenkin kuljettaa vipottajan auto paikalle, jotta pääsee tunnelmoimaan vikan kerran REE ryhmän varikolle tällä kaudella :rotfl:
   
 5. hejo

  hejo 1st gear

  Sinähän se varsinainen tinttisieppari olet... :rotfl:
   
 6. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Mielummin kuitenkin bongailisin vaikkapa "silkkipöksy-uikkoja" Stadin keskustassa :rotfl:
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Kisaan on tulossa todella paljon autoja ja sen takia joudutaan jälleen laittamaan yksi ryhmä ratavarikolle. Arvonnassa DS sai "kunnian" mennä ratavarikolle. Valitettavasti emme pysty tässä vaiheessa hoitamaan sinne sähköä. Valitan, että tieto tulee näin myöhään, mutta rataolosuhteissa nettiin pääsy ei ole aina aivan helppoa.
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Aika yllätys :poff:
  Mahtoikohan arvonnassa olla edes mukana muita kuin Streetti luokkia :odroll:
   
 9. Ck

  Ck Gearhead

  "Entten tentten teelikamentten, D vai B"
  Arpa kohtalon on aina arvaamaton, siitä olis tullu varmaan sanomista jos sinne olis pistetty OL :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  Perskele pitää sitten se agrekaatti ottaa sinne huutamaan.
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Mut onpahan nyt sit ainakin voitettu tänä viikonloppuna jossain arvonnassa, Veikkaus Oy:n autonrakentelu apuraha eli lottokaan kun ei tunnu koskaan osuvan kohdalle :rotfl:
   
 11. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Ei varmaan ollu :mad:

  Silkkaa V**tuilua FHRAlta koko homma :wc:
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  No, älkää nyt vielä vetäkö hernettä nenään Reen kuskit. Tiukalla pakkaamisella yritän kyllä saada kaikki teidät mahtumaan alavarikolle. "Ruotsalaisparkki" on se millä tekin saatte sähköä. Ekana Reeläisenä paikalla on DS 333 ja ainakin hänelle sopi tiukka ahtaminen.
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei onnistu, sillä paikalle tulen myös MINÄ, egoni kanssa. Lieneekö ratavarikkokaan riittävä, edes yksinään? No joo, hienoa olis, jos kaikki sais pakattua sähköalueelle ja samalle varikkoalueelle, varmaan sekä kilpailijoiden, järjestäjän, että yleisön kannalta. Mut jos oikeen hakemalla hakee, niin aika heikko arpaonnihan noilla streeteillä on. Tilanteen mukaan on kuitenkin pakko elää, ja on "kärsijä" kuka tahansa, niin varmaa on ainakin valitus.
   
 14. gremlin

  gremlin Gearhead

  Lopettakaa nyt prrrkele se vinkuminen. Muut maksaa taalla ajamisesta 260e ja te maksatte 100e ja jos ei nyt heti saa sahkoa niin kauhee poru. :mad:
  Taalla ylavarikolla porukat maksaa taytta hintaa tasta huvista ja ei oo menny sulake kun 76 kertaa(vahintaan) ja ainoo missa on lammin niin on pipon sisalla :mad:
   
 15. markoyp

  markoyp 1st gear

 16. Dervish

  Dervish 1st gear

 17. rami_espoosta

  rami_espoosta 1st gear

  Hienoja kuvia (vaikka harmittaa vieläkin enemmän se, että en itse päässyt tänä viikonloppuna Alastarolle... :-? )

  Onko tietoa onko Timo ajanut yhtään lähtöä vielä... ja montako topikkaa Timpalla on siellä Alastarolla? 8) ... kertokaa ihmeessä millaisia aikoja tuli/tulee koska haluan tietää! (FHRA:n live selostukset jättävät paljon toivomisen varaa ... ja eivät näköjään aina kerro ollenkaan testilähtöjen tms. aikoja).

  T. Rami (jota harmittaa suuresti se, että ei pääse paikan päälle kannustamaan kilpailijoita)
   
 18. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Lehtimäellä oli lauantaina paikalla kaksi täydellistä TF dragsteria. Aikaisemmista kisoista tuttu musta ex-Möller ja pohjois-Amerikasta hankittu punainen. Viimeksi mainitulla oli tarkoitus testata jatkossa käytettävää uutta kytkinsysteemiä, mutta yritys päättyi burniksessa melkoiseen öljysuihkuun, johonka syyllistä viitannee Dervishin viestin terveiset.
   
 19. markoyp

  markoyp 1st gear

 20. the slut

  the slut 1st gear

  rataa rasvattiin oikein urakalla....korpelan pintoki kahteen otteeseen...ekasta tuli tunnin radan siivous tauko.nitroharikasta levis kone pitkin rataa,,,tosi kylmä tuuli siellä oli,muuten ihan jees..ai niin kiekun dusteri hajosi....harmi.wallius ainaki voitti!,sitä minä lähdinki katsomaan.
   

Kerro tästä muillekin!