DEFA Finals 31.8 - 2.9.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja B.B.Chevy, 21.8.2007.

 1. hejo

  hejo 1st gear

  :eek: Toi on just tän nettikeskustelun huono puoli että monet eivät opi tuntemaan sangen iloista,hurmaavaa ja avuliasta miestä joka välillä innostuu näillä näppäimillä hieman hurvittelemaan...
   
 2. Cata

  Cata 1st gear

  Vaikka en noita ole itse laskenut, enkä julkaissut, enkä edes niin lukenut että olisin tuon itse ennen huomannut niin uskallan sanoa että kyllä se on ihan VIRHE. Ei se moottoripyöräpuolenkaan pistelaskusysteemi mitään rakettitiedettä ole :) eli on vaan varmaan jollakin excelillä valmiiksi laskettu ja tehty kaava, joka poistaa huonoimman riippumatta siitä montako kisaa on ajettu. Tämä on ns. "valistunut" veikkaus koska näin noita pisteitä kisoissa laskettavan excelillä sunnuntaina :D.

  Sinänsä hyvä pointti, Street Bikessä sijat 6-13 on hieman väärässä järjestyksessä, SGB:ssä sijat 4-8, ProSB:ssä sijat 5-10, SPSB:ssä sijat 6-9, JrB:ssä sijat 4-6. Mestaruudet sentään on selvät, kärki kaikissa ryhmissä on ajanut kaikki kisat.

  -Cata-
   
 3. askut

  askut 1st gear

  pillerit joka ukolle säännöllisesti=helpottaa uskokaa mua
   
 4. Tea

  Tea 1st gear

  Näin mä epäilin kanssa. No, eiköhän tuo korjaannu :D Se voi olla tuollaisella junnukuskilla esimerkiksi hyvinkin tärkeä että onko siellä sijoitus neljäs vai kuudes. Tosin on se kyllä varmaan vähän vanhemmillakin... ehkä jopa enemmän :D
   
 5. Oli muuten keskisuomalainen kerrankin huomioinut jyväskyläläisten menestyksen, kun olivat tän aamun lehteen kirjoittaneet jutun finaaleista Niskavaarasta ja Niemestä oikein kuvan kanssa. Onneksi olkoon Late ja Mikko!
   
 6. OL550

  OL550 1st gear

  Onnittelut kaikille voittajille! Ja kiitokset tukijoillemme, FHRA:lle ,muille kilpailijoille ja katsojille jotka mahdollistavat tämän paletin läpiviemisen.
  Ensivuonna nähdään taas uusin kujein 8)

  t.BlackOrange Racing Team
   
 7. kime2

  kime2 Gearhead

  Hienot oli kisat,kiitos siitä kaikille kuskeille tiimeineen ja FHRA:lle,unohtamatta tietenkään rataravintolan henkilökuntaa jotka valmistivat todella hyvää ruokaa ja juomaakin sieltä kait sai...
   
 8. Käkö

  Käkö Gearhead

  Mulla oli eka kerta-viikonloppu:

  Ekaa kertaa ajoin kisabussin kisapaikalle... :eek:

  Ekaa kertaa ostin auton alastarossa... :eek:

  Ekaa kertaa toimin kommentaattorina... :eek:

  Ekaa kertaa söin salaattia... :eek:

  Todella hauska viikonloppu oli, kyllähän taas sattu ja tapahtu, mä olen yrittäny olla nauramatta täs kax päivää, mun atleettivartalon :rotfl: olemattomat vatsalihakset on kipiät nauramisesta...

  Ja muuten hei, mul on Nurmoon nopein jippo eli hoodee iisiraiterilla... :lol: :rotfl:
   
 9. OL550

  OL550 1st gear

  Mutta hienostihan se meni :D nyt mäkin osasin yhdistää naaman ja äänen 8)
   
 10. offimoppe

  offimoppe 1st gear  200.nen alkaa olla jo hallussa :D
   
 11. Fast67

  Fast67 1st gear

  No niin, kisakausi on pulkassa ja nyt lienee kiitosten aika:

  Kiitokset FHRA:n toimitsijoille vaivannäöstä kisojen järjestämisessä, kiitos myös yleisölle paikalle tulemisesta ja kannustuksesta. Kiitos Mopoilijalle upeista kuvista! Ja kiitos tietysti myös kilpakumppaneille, peli oli kovaa mutta reilua.

  Kiitos myös henkilöille, jotka auttoivat auton osien hankinnassa, eli Make Laakkonen / Racer's Place, Marko Someroja / Hi-Car sekä Mika Rajamäki (alias Slow66). Kiitos myös Antti Kivinummelle vaihteiston ja turbiinin toimittamisesta.

  Lisäksi haluan erityisesti kiittää minua kauden aikana kisoissa avustaneita herroja, eli P. Vatanen (alias chevy 2), M. Knuuttila ja S. Hautamäki (alias Parta-Seppo) mahdollistivat avullaan meikäläisen osallistumisen. Kiitos myös muille tutuille ja kavereille, joiden apua on kauden aikana tarvittu.

  Tavataan ensi kesänä kisoissa, jos auto ei mene kaupan niin kenties viivalla, mutta kenties ei :D

  Hape
  DS310
   
 12. BB615

  BB615 3rd gear

  Suurenmoiset onnittelut Hapelle Street D:n mestaruudesta ja erittäin hienoista ajoista :D

  Onnittelut myös muiden ryhmien palkittaville!!

  Palautit Camaron sille tutulle paikalle, voittajaksi :D

  DS311
   
 13. Fast67

  Fast67 1st gear

  Kiitos vaan Kimmo,autohan on aikanaan hyvin opetettu. :rotfl: :rotfl:
   
 14. Hate

  Hate 3rd gear

  Onnittelut täältäkin Hape!
  Melkein unohtuu onnitella ku tää mestaruus tuntuu jotenki niin ittestäänselvältä kun tietää tason millä oot viime vuosina Mussen,Novan ja
  Camaron kanssa ollu liikkeellä.Tästä on aika paha enää kenenkään parantaa.
  Näitten sääntöjen mukasella vapariautolla tota 8,665:sta tuskin rikkoo
  kukaan....koskaan!
  ...jos et itte sitä tee ens suvena.
   
 15. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kyllä on kovan luokoan tulos toi, siitä ei mihinkään pääse. Ja kun auto ja kuski vielä pelaa kun kello, niin lopputlos on ollut huikea. Mut on mulla sellanen tunne vielä, että kyllä tosta ainakin kymppi, ehkä parikin lähtis, ellei sitten vaikkapa kansia kesän mittaan palautettu lähtökohtaansa. Aika kovilla moteilla on ajettu ennenkin, mutta ykskään ei tuon painoisena tuon kokoisella moottorilla ole yltänyt edes likimainkaan samalle planeetalle. No joo, Hellman tais olla likeimpänä, ja kolme kymppii noissa vauhdeissa ja noilla rajoilla on hirveesti. Eli onnittelut oivasta kaudesta täältäkin suunnalta.
   
 16. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Niinpä :eek: Onhan se ikuisesti ja iankaikkisesti Auliksen entinen :poff: :poff:

  Sori :cry: Oli pakko :poff:
   
 17. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mut mis on Auliksen entinen '55?
   
 18. Tea

  Tea 1st gear

  Olis muuten kiva ihan huvikseen alkaa kerään tietoo noista kilpureista ja niiden vaiheista, ja laittaa ne jollekkin nettisivulle. Hmm... (jaa mullako tekemisen puute...)
  Niinkun vähän historiaa, edelliset omistajat ja muutokset vuosien varrella. Kuvien kanssa tietenkin.
   
 19. Cuda

  Cuda 1st gear

  Se meni Kivirinnan jälkeen Kauhajoelle. Sen nykyinen omistaja valitteli viime talvena yrittäjän kiireitään (täysin ymmärrettävää) ja tuumas et jos joskus ehtis laittaa sen taas iskuun ja ajoon. Kisaan vaiko kadulle, siitä ei ollut puhetta.
   
 20. anaz

  anaz 1st gear

  SM ennätykset

  Niin onkohan kellään tietoa milloin 1/4 mailin tämän vuoden ennätykset julkaistaan.?
  Olettaisin että niitä tuli.? :eek:
   

Kerro tästä muillekin!