delta 88 ja 98 eroavaisuudet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pöppe, 26.6.2003.

  1. pöppe

    pöppe Gearhead

    eli onko kyseisillä malleilla muuta eroa kuin koko, kun puhutaan -78-79 vuoden autoista? onko tietoa paljon 98 2D coupeja-79 liikenteessä, ite en moiseen kovin usein ole törmänny ja missäköhän hintahaarukassa edellämainittu malli liikkuu, oisko 88 hieman halvempi?
     
  2. -riku-

    -riku- 1st gear

    Kävin keväällä katsomassa yhtä 98 coupea. Eipä taida olla paljon liikkeellä moisia laitteita, tämäkin oli korinvaihto ja muutenkin poispilattu. Olet ehkä nähnytkin tän ko. auton. Ysikaseja ei ole muutenkaan paljon liikenteessä, ja maksaisin itse ainakin reilusti enemmän kuin 88:sta jos autossa on perusasiat kunnossa. Neekeriparittaja-auto? Kaveri näki kerran tälläisen punaisen nahkasisutuksen ja tuumasi: "Huoratalon eteinen!". :grin:
    No, 70-luku oli muutenkin värikästä aikaa, nythän se on glamouria.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Takalamput on ainakin isommat 98:ssa.
     
  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  5. nose

    nose 1st gear

    Tuu tänne Kirkkonummelle kattoo delta 88:ia. Voidaan vertailla niitä korimalleja ja MOOTTOREITA!! Tiedät varmaan kuka vastasi!!Et tervetuloa kyläileen.
     
  6. pöppe

    pöppe Gearhead

    ok. tullaan, mutta!!!!!! taisit tehdä hyvät kaupat, vai? mielelkiinto 100% nähdään.
     
  7. nose

    nose 1st gear

    Mielenkiinto 100% edelleen,ei sil kyl lomamatkalle Lappiin lähdetä ellei satu oleen miljonääri. Mutta kaiken sijoitetun rahan arvoinen... Hemmetin makee laite.!!
     
  8. -riku-

    -riku- 1st gear

    Kerrotko Nose enemmän tosta sun autosta. Interresting.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    -Mitenkä tuo jonkun kotisivulle "meno" tehdään? Asiasta kolmanteen...!
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    tiedättekö sen kultaisen 98-regency broughamin? tosi hyvässä kunnossa,vimpan päälle laitettu, eikä pilattu,vaan entisöity tosi hienoksi. ainoa että takakontissa lukee pienellä tarralla: 6,5 diesel:(
     
  11. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kattokaapa tota vuoden 86 delta88:a. aivan hirveä kikkare! siis ihan citation. eli kiitos hyvästä linkistä, delta 88:ja kantsii himoita vain vuoteen 85 saakka...
     
  12. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    98 on 3 tuumaa pitempi akseliväli kuin 88.
     

Kerro tästä muillekin!