deuz v8 diesel a8l714

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HiMO, 27.5.2020.

  1. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Ei ole juuri tuon mallisen Deutzin manuaalista, mutta vois noista silti olla apua?
    Niin ja sytytysjärjestys tuossa on 1-8-4-5-7-3-6-2
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. HiMO

    HiMO Gearhead

    no niin ! ilm oikia kohta on löytyny pumpulle ku se itte yrittää yskiä ja keventää tartates...mutta voi talikynttilät..ku otin poies ilman ohjain pelliä siälä oli hehkut iliman johtoja....ja ne hehkut oli pimiät viälä kaiken lisäksi.... eli hehkuja orotelles.... ja väitettihi kiven kovaa että on niin hyvä ollu lähtemähä käyntihi ... palaan astialle ku uuret hehkut kiinni !
     
    mpower tykkää tästä.
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Itsellä oli tommonen Magirus ja ostohetkellä ei oikeen hehkuttanu.Kaasu pohjassa sai starttailla aika tovin niin sieltähän se pytty kerrallaan heräili.Mutta jos/kun hehkut pelaa ni hyvin käynnistyy.
     
  4. HiMO

    HiMO Gearhead

    näin epäälen minäki...eresauttaa huamattavasti...toimivat hehkut tota käyntiin lähtemistä!
     
  5. HiMO

    HiMO Gearhead

    non ni deutzi käy....hehkut.uus nafta ja kunnon öliykylypy pytyylle niin avot...tehtävä suaritettu ton osalta..
     

Kerro tästä muillekin!