Dexron 2 vs Dexron 3

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja flw-65, 16.3.2008.

 1. flw-65

  flw-65 3rd gear

  Kumpi näistä kahdesta on parempi vaihtoehto vanhaan TH-400 laatikkoon, onko Dexron 3 liian "uudenaikaista ", eli onko siinä erilainen lisäaineistus kuin Dexron 2 tyypin öljyissä ? :odroll:
   
 2. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Dex III pelaa Dex II -lootissa ihan OK. Niin homma on suunniteltu. Tärkein ero kai on sähkönjohtavuudessa tms. Dex III tuli , kun esim. TH700 muuttui kokonaan elektronisesti ohjatuksi 4L60E -lootaksi.
   
 3. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  sähkönjohtavuus??? ihan uus juttu mulle, mihin tomaatin öljyssä tarvii sähkön johtamista?
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ei mihinkään :rotfl: sen takia se DIII ei johda sähköä.
   
 5. Rusty

  Rusty Gearhead

  Mulla on kanssa vanissa TH-400 ja siellä tikussa luki joko Dexron 2 tai 3. Jokatapauksessa nyt kun siihen lootaan vaihdoin öljyt niin pistin (Rautakumpu lähetti) just sitä väärää, kaadoin toki ne laatikkoon sen enempää miettimättä.

  Nimim. ''Rasvaanko jo köyden??''
   
 6. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  nyt kuulostaa jo järkevältä... osittain.
  ei kyllä vieläkään ymmärrä miksi siellä sähköä kulkee öölin seassa...

  no ei mulla muutenkaan oo haisua mitä siellä tomaatin sisällä tapahtuu. joku ihime värkkihän se on, varmaan perkeleen keksintöjä :odroll:
   
 7. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Eipä Th400:ssa voi lukea kuin Dex II, kun ko lootan tuotto loppui 1990. DexIII ilmestyi taas 90-luvun alussa. Joo kyllä sulla on nyt tuho edessä ja toivo poissa. Rasvaa vaan jo se köysi. :poff:
   
 8. kane

  kane 1st gear

  esim. 4L80E laatikossa on noita solenoideja useampi joita tietsikka ohjaa. Ei siis kannata laittaa öljyä joka saattaa olla sähkönjohtavuudeltaan "hyvää". Dexron II jälkeen kait oli jotain purnukkaa Dexron II-E ennen Dexron III:sta. Eli noille "solenoidilaatikoille" sopivampaa mehua.

  t.kane
   
 9. flw-65

  flw-65 3rd gear

  OOKOO, selväks tuli, eli voin huoletta laittaa Dex-3 öljyä vanhaan TH-400 laatikkoon, varsinkin kun se on sellainen Switch-pitch- turbiinilla varustettu malli, sehän toimii sähköllä.... :rotfl: :rotfl:
   
 10. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  Mulla caddyssä kai ihan oikea öljy ois A-type mutta dexron 2:set tuolla nyt on.kertokaas mikä ero noilla on?
   

Kerro tästä muillekin!