Dieselverot nousee...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 455STW, 29.11.2007.

  1. sepet.

    sepet. 1st gear

    No miksi sitten täällä pohjoisessa lopettaa moni kuljetus yrittäjä hommansa kun ei homma kannata kohonneitten polttoaine kulujen takia, ja miksi sitten paikalliset kuljetus yrittäjät sanoo et tulee kohta normi kansalaisen halvemmaksi tilata taksin sijasta kuorma-auto/rekka kyydiksi kotiin.. :soosoo: :argue: :poff: jos kaikki kulut kerran lisätään laskuun... entäs sitten me jotka joutuvat ajamaan työnsä puolesta paljon esim... työmatkoja, en minä ainakaan saa yhtään senttiä enempi liksaa tai veroetuja kun polttoaineen hinta nousee?? :wc:
     
  2. BlueVan

    BlueVan 1st gear

    pitää tähänkin todeta, että valitettava totuus on se, että eduskuntaan ei pääse 200 viisainta, vaan eniten ääniä saanutta.
     
  3. Antti P

    Antti P Gearhead

    Totta
     
  4. sepet.

    sepet. 1st gear


    Niimpä kuten joku tuossa aikaisemmin mainitsi äänestetään ens kerralla semmosia jotka edes yrittää tehdä asioitten hyväksi jotain.. :mad:
     
  5. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Eu ja markkinavoimat tätä länsieurooppaa pyörittää, ei Suomen hallitus ja eduskunta voi tehdä kuin pientä hienosäätöä. Pitäs joku huukochavezi äänestää pressaks tännekin, niin vois jotain tapahtua. Sehän laittaa kellotkin puol tuntia eri aikaan kuin missään muualla maailmassa ihan vaan vittuillakseen. :D Mut helppohan sen on öljydollareita jaella kun ei ne loppupelissä oo kansalaisten selkänahasta revitty.

    Jokohan nyt alkaa olla tarpeeks pitkällä ot nää jutut?
     
  6. thomaso

    thomaso Gearhead

    No Hugo Chavezilla onkin bensan ja dieselin hinnat kohillaan vaikka poliittisesti onkin aika taitamaton tollo.
     
  7. daimleri

    daimleri Gearhead

    no EI noin :soosoo: :soosoo: :soosoo: :mad:

    jos esim. kaljan kuljettaminen myymälään maksaa xx euroa enemmän per jakokierros, niin kuljetusyrittäjä saattaa saadaa kyseisen kulun siirrettyä toimeksiantajansa laskuun, joka vuorostaan NOSTAA kaljan hintaa, jonka vuorostaan SINÄ maksat

    ts. jos polttoaineiden hinnat nousevat, niin niihin maksutalkoisiin osallistuu kyllä IHAN JOKAIKINEN kansalainen

    se mitä "sepet." mainitsi lopettavista kuljetusyrittäjistä, niin yksi syy siihen on se yksinkertaisin, ne on sellaisia yrittäjiä jotka eivät syystä tai toisesta saa siirrettyä kyseistä kuluerää edelleen maksettavaksi, niillä saattaa esim. olla kiinteällä kk-maksulla sovittu vakiajo, kiinteällä hinnalla sovittu urakka-ajo tms. joka on voimassa tietyn ajan ja mihin ei sopimuksen voimassaoloaikana tehdä muutoksia, tää se on valitettavasti kyllä ihan tosiasia, niin valitettavaa kuin se onkin :cry:

    tohon puten mainitsemaan "kuitin kautta vähennetään veroista", siis :eek: häh ?

    maksettava se lasku on joka tapauksessa, kuluihin se menee ja kulujen peittämiseen tarttee tehdä duunia jotta saa laskutusta, maksetun alv:n voi vähentää mutta muuten .....

    olispa toi noin helppoa, ai mut onhan se - "hyvähän sun on kun sulla on virma, paat vaan virman piikkiin ......" :odroll: :rotfl:

    sehän riittääkin, perustat vaan virman niin loppu tulee ihan ittekseen, fyffe tippuu taivaasta ja kaikki kulut voi maksattaa muilla ja lisäksi vähentää verotuksessa, taskuthan siinä väkisinkin täyttyy .... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!