dodge 440 dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja DSoto, 17.4.2007.

  1. Muki

    Muki Gearhead

    Mahtaaks noi max wedge pakosarjat olla jo hankittuna ? Mulla olis sellaiset uudet jouten, kun ne ei oikein valiantiin mahtuneet.
     
  2. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

  3. leenamari

    leenamari 1st gear

    Max Wedge pakosarjatkin löytyi jo kiitos vaan Mukille ja Edelbrockin STR-14 Crossram löytyi ebay:sta
     
  4. K.S

    K.S Gearhead

    Joskus 80 luvun alussa oli yks punainen 4 ovinen missä oli 318 ja nappiautomaatti, olin kuskina kun ajettiin räyskälään.
    Käytiin samalla moikkaamassa Pekkaa.
    Silloin sato vettä ossina.
    Siis auto oli Vantaan Hämeenkylässä, en muista koska lähti ja minne.

    Automalli on kyllä aika persoonallisen näköinen :D
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    -62 Dart oli B-bodya ja Valiant A-bodya, eli ei sovi klasit.
    Tarviikko tommosen koneen?
     
  6. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

  7. Juppee

    Juppee Gearhead

    Punainen 2D HT löytyy täältä Vaasasta. Samalla omistajalla 70-luvulta lähtien. Valitettavasti ei ole liikenteessä näkynyt. Eteenpäin klikkailemalla löytyy ainakin "Pekan poliisiversio, ja edellä mainittu sininen "show" Dartti...
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onpas kiva että tuommoinenkin on Suomessa! Itse olen nähnyt vain sellaisen vaalean -62 Polara 2d HT:n - enkä sitäkään moneen vuoteen.
     
  9. Juppee

    Juppee Gearhead

    Olisko nää Metsäautofoorumin pojat Pekan kilpurin paikallistaneet? Ainakin läheltä liippaa...
    http://www.foorumi.info/Metsaautot/viewtopic.php?t=181
     
  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ohhoh, tuossapa olisi suomalaista drag race -historiaa kerrakseen! Voitettiinkos tuolla joskus SM?
     
  11. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Se sininen 4D on elossa ja peräkin pystyssä. 8)
     
  12. atteman

    atteman 1st gear

    on muuten aika hurjan näköne :D
     
  13. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Toivottavasti pitkä-Pekka saa hommattua vanhan sotaratsun takaisin itselleen.

    Kyseessäoleva Dragway Patrol -Dodge oli itselleni oman aikansa mielenkiintoisimpia kilpureita ja tuli silloin 1980-luvun puolessa välissä ostettua samanvuotinen 2D HT Dodge pienoismalli 1:24 koossa ja muutettua se nelioviseksi tolpaksi ja tehtyä niin lähelle ulkonäöltään ja tekniikaltaan esikuvaansa kuin vaan silloisilla osilla tehtyä sai. Taisin jonkun FHRA:n pystinkin silloin tolla mallilla pokata.

    Oli kaikista omistani se lempimallini aina vaikka ei onnistunut tasollisesti yhtähyvin kuin jotkut muut mallini, olin silloin jotain 15 ikävuoden luokkaa ja ainakin silloisilla tiedoilla taisi olla Suomen ensimmäinen 2D -> 4D muunnos ellei Airion Juha ollut aiemmin jotain jo tehnyt. Ei tosin julkisuudessa näkynyt silloin. Muistan jopa kerran voittaneeni Juhan jossain luokassa ja pidin sitä jo silloin itseni ylittämisenä. Sittemminhän kaverin taso on muuttunut niin huimaksi että ihan hyvä että lopetin ja siirryin normikokoisiin vehkeisiin.
     
  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jotenkin hämärästi muistelen nähneeni kuvan tuosta Fourwheelerin rakennelmasta, olisikos se V8-magazinessa vai jossain muualla? Muistanpa itsekin muuten Johanin Dart-pakettia pyöritelliin siihan aikaan Askartelukulmassa, ostin sitten kuitenkin -60 DeSoto Adventurer 2d HT:n. Kolmas vaihtoehto oli sitten -60 Plymouth STW. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi tietysti kannattanut ostaa pois koko Johan-hylly mutta mistäs sitä koulupoika olisi noisia rahoja saanut. Ja kukapa olisi arvannut että niidenkin hinnat moninkertaistuvat...

    Mutta pienoismalleista kokonaisiin autoihin: 1962 Dartit ovat todella harvinaisia tälläkin puolella Lahtea, muutaman kerran olen nähnty täällä tapahtumissa erittäin siistin tummanvihreän 4d Sedanin ja sitten muistelisin että joskus jossain olisi ollut valkoinen 4d Sedan. Mutta en ole nähnyt täällä(kään) muita.
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Tämä on tallessa.
    Saattas se olla myynnissäkin asiaa arvostavalle. Kuosi on suorastaan nostalginen ja edelleen komiassa kunnossa.
    Tää ei oo ns. kiertopalkinto.

    P.S. Kuvalinkit ei toimi.
     
  16. faikku 61

    faikku 61 1st gear

    Re: dart 440 -62

    on sama majailee tällä hetkellä loimaalla
     
  17. faikku 61

    faikku 61 1st gear

    löytýykö keneltäkään kyseiseen laitteeseen listoja ym osia?
     
  18. Juppee

    Juppee Gearhead

  19. Käkö

    Käkö Gearhead

    Taisin nähdä saman laitteen muutama vuosi sitten västeroosissa, juttelin silloisen omistajan kanssa ko. autosta aika pitkään, se tyyppi väitti kivenkovaan et ei ole entisöiny sitä vaan se on aivan orkkiskuosissa, no, olihan sillä huoltokirjat ja ajopäiväkirjat esittää, siinä oli jotain 32000 kilsaa silloin mittarissa ja ollut kuulemma jollain isorikkaalla jo erittäin kypsässä iässä olevalla kartanon omistajarouvalla kauppa-autona, tosin eipä ollut ite paljon sillä ajanut kun kuulemma henkilökunta hoiti kaupassa käymisen...
    Meinaan vaan et jos on sama kiesi niin se oli/on aivan tajuttoman hienossa kunnossa, tosin ei kai ton värisiä Dartteja ruåttissakaan aivan pilvin pimein ole.

    Tommonen'62 Dart olis kiva omistaa itekin, tietysti slantilla ja automaatilla, neljällä ovella tottakai, semmosella olis hieno ohjustaa mutkasta tietä näkymmättömiin!
     
  20. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Pakko olla sama, on nimittäin aivan poskettoman hieno. Ihemttelinkin mielessäni että olipa joku viitsinyt moisen kunnostaa, oli tällä kertaa totuus tarua ihmeellisempää...
     

Kerro tästä muillekin!