Dodge Aspen-81

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Philadelphiaflyers, 5.3.2004.

  1. Onko kellään kokemusta Dodge Aspen-81:stä. Millainen auto ajettavuudeltaan, kestävyydeltään, tekniikaltaan.ym.?
     
  2. 98

    98 1st gear

    HYVÄ AUTO! Faija osti sellaisen taksiin tänne Porin seudulle vuonna -80. Ajoi sillä vielä eläkkeelle jäätyäänkin yhteensä kai noin puoli miljoonaa km. Silloin avattiin kone ekan kerran ja sittenkin vasta tehttin kansiremontti. On nykyään veljeni hallussa and still going strong...
     
  3. wolfman

    wolfman Gearhead

    Jos sielä on slant six niin sillähän pitäis tehtaan mukaan ajaa miljuuna mailia ongelmitta ja rupee tuntuun että toi pitää paikkansakin, ehkä. Muutenhan aspeni on aika helppo ja halpa harraste, osia löytyy eivätkä maksa älyttömiä. Ja ennenkaikkea se on MOPAR!
     
  4. selitäppä mitä slant six- tarkoittaa, kun ei oo kokemusta Aspenista kiitos !
     
  5. padepski

    padepski 1st gear

    se slantsix meinaa sitä ku se kone on n.30 astetta kallellaan (slanted)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: padepski 2004-03-05 23:56 ]</font>
     
  6. Yogi

    Yogi Gearhead

    Slantti on kutoskone. Aspeneissa nimi taitaa tosin olla supersix.
     
  7. Rocker

    Rocker 1st gear

    Slant Six on siis on siis MoParin (Dodgen) legendaarisen kestävä suora kuutoskone.
    225 kuutiotuumaa eli 3.68 litraa.

    Super Six on Slant Six kaksikurkkuisella kaasuttimella varustettuna, kaikki Aspenin kutoset eivät siis ole Supereita. Super Six oli vakiona farmareissa, muihin käsitääkseni optiona.
     
  8. Simo

    Simo 1st gear

    Kyllä Aspen hyvä auto on, siinä missä muutkin. Ja täysin aiheetta aliarvostettu. Tosin aliarvostuksesta johtuen on paljon täysin pommeja laitteita runsaasti tarjolla.

    Niin ja taas kerran, viimeinen Aspen vuosimalli on 80. Ja samalla se on ainoa malli missä on suorakaiteen muotoiset ajovalot edessä.
     
  9. simpleman

    simpleman 1st gear

    Ittelläni oli Aspeni käyttöautona pari vuotta ja täytyy sanoa ettei ole moitteen sijaa!! Pirun hyvä kiesi!!! Ei mene bensaa mitään älyttömiä ja ajo-ominaisuudet ovat ainakin minunmielestäni kohdallaan. Eihän se nyt kutosella mikään raketti ole ,mutta kyllä sillä liikenteen mukana pysyy...
     
  10. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Simo,mitäs sitten on ne Aspenit, joissa on neliön muotoiset umpiot?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    No mites se umpion muoto ominaisuuksiin vaikuttaa?
     
  12. tervehdys!
    tuli sitten ostettua aspen-79, hyvien käyttökertomusten perusteella(kiitos vaan vastanneille). toistaiseksi kaikki hyvin!! onko jotain erityisvikoja tai mitä kannattaa huomioida koneessa tai tekniikassa ym.. myös takaolkavöitä tarvitsisin.
     

Kerro tästä muillekin!