Dodge Avenger sedan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RaiRai, 29.10.2010.

  1. Tami3

    Tami3 1st gear

    160tkm ajettu Avengeri vm-07 08 nämä kai oikeesti kaikki on. Rekisteröity 07.Hyvin toiminut.Moottorin häiriövalo ei syttynyt kertaakaan.Moottoriöljy ja suodatin vaihdettu 12tkm välein.Automaattiöljy ja suodatin 80tkm välein ja aina käytetty Mopar ATF+4,ei mitään likvi molya.Vasen ulompi raidepää vaihdettu,Oik etuvakaajan koiranluu,Ohjaustehostimen letku(halpa).Laturi rupes äänteleen latasi kumminkin,vaidettiin uusi tarvike ja hihna ja ohjainrullat sekä kiristin samalla.Etujarrulevyt ja palat sekä takapalat kaksi kertaa.Jos kuulostaa että kuminaa kuuluu mutta missään alustassa ei väljää,kiristä apurunko kuminat loppuu siihen.Mittariston monitoimipaneeli jossa ne penkinlämmittimen katkasijat ja muut nappulat meni valot pimeeksi.Vaihdettu ja halpa vaikka ostettu autokeskuksesta 50€.hiukan uraherkkä 225 renkailla,mutta ohjauskulmien säädöllä rauhoittuu.Konepelti kukkii hieman,ei vielä reklamoitu.Kaikinpuolin toimiva peli ja varma.Mitä korjailen euroja ja muita merkkejä hinta/laatu todella kohdallaan.SXT varustelu ja 2,4l bensiskone.Vetoakselien stefat vuotanut joissain mutta meitin vehkeessä ei vaidettu vielä kertaakaan.Eikä ole kalliit/vaikeat vaihtaa jos on nosturi tallis.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    sen konepellin kukkimisen reklamointi kannattaa hoita aivan heti. kun ei ole enää kovin autokeskuksen stressinä tuo merkki enää niin voi olla suhtautuminen melko nihkeää. kantsinee yhyttää samaan syssyyn jotain muuta huoltoa tai tehtaan takaisinkutsukampanjoita tms.
    meillä maalasivat pellin uudestaan, eivät vaihtaneet. ja taas kukki. siinä on jonkinsortin tekemättömät kemialliset maalin reagointi ongelmat sen kanssa. siis ominaisuus.
     
  3. jusi99

    jusi99 Gearhead

    Aikoinaan kun olin AK.ssa töissä, 2004-2009 niin konepeltien kukkimisen syytä tutkiessa kävi ilmi että amerikan joen saumakitti imi itseensä kosteutta joka aiheutti kukkimista mm konepelleissä.
     
  4. jessejtt

    jessejtt 1st gear

    Onko kellään kokemusta re85 käytöstä 2,7 a6?

    Ohjekirjan mukaan näitä on myös flexfuelina..
     
  5. mörkö

    mörkö Gearhead

    En moisesta tiedä, mutta meitin Avengeriin jouduttiin vaihtamaan moottorin öljypohja, ei maksanut kun 68€ ja vaihtokaan ei omaisuuksia..
    Nyt ajettu 166 000.
     
  6. jessejtt

    jessejtt 1st gear

    Nonni, outo vika ilmeni kostajaan, 2/1 ja 2/2 lambda vaihdettu uusiin mutta herjaa edelleen bank 2, eli kattia pitäisi alkaa seuraavaksi vaihtamaan, silmäilty on anturin rei'istä ja kaikki näyttää hyvältä mutta näin on käyny ilmeisesti parille muullekin ja onnekseni sain käsiini rikkinäisen katin palasteltavaksi niin näkee missä vika.
    Ajettu 116tkm
     

Kerro tästä muillekin!