Dodge B250 vani 1990 3.9 ei käy sitten millään..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vultureclub, 23.11.2007.

 1. vultureclub

  vultureclub 1st gear

  kaikki tarpeelliset palikat pitäis pelata, vaan jossain on joku kumma sähkönkulkuhäiriö, sattuuko joku tietään näiden vehkeiden sielunelämästä hieman enemmän kuin me?

  eli tiivistys, joku veti oikoseen, auto sammui, muutama piuha oli kärähtänyt ja yksi sulake palanut, nuo vaihdettiin, jonka jälkeen tarkistettu palikoita ja putsailtu kosketuspintoja, mm. startin rele, puola, startti ja suunnilleen kaikki mitä keksi, sen jälkeen merkkivalot toimi, ja auto lähti hyppylangalla käyntiin virtalukon pohjalta, joten hirveen kummosta vikaa ei pitäisi olla.. vaihdettiin virtalukon pohja, jota epäiltiin syyksi, nyt merkkivalot ei taas syty, eikä auto starttaa, eli kuinkas tästä pääsis eteenpäin? dynamiitivä??
   
 2. Hanxi

  Hanxi Gearhead

  Joko toimii? Jos kytkentäkaavioista ois iloa, voisin sellaiset toimittaa. Noin ensikuulemalta vaikuttaa useammalta samanaikaiselta vialta :-? .
   
 3. vultureclub

  vultureclub 1st gear

  YV lähti.

  Kytkentäkaavioista varmaan olis apua. Näyttäis siltä että tuolla valokatkaisijalla / mittarivalojen himmentimellä olisi jotain tekemistä asian kanssa. Käynnissä olleen auton sai sammutettua laittamalla valot pois...

  Vinkkejä kaivataan edelleen...
   

Kerro tästä muillekin!