Dodge Caliber?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Zandmann, 16.5.2006.

  1. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Kas, osui tuossa silmään moinen vekotin. Ei siitä varmastikaan kellään vielä ensikäden kokemuksia ole mutta ei se mitään...

    Hinta lienee, ainakin ennakkotietojen mukaan, hyvinkin kohdallaan. Dieselinä siis moista olisi mielessä...

    Hitto, on se hyvännäköinen.
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Kuun alussa pitäisi mennä katselemaan oikein läheltä... :wink:
     
  3. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Pahuksen hyvä muotoilu ja alkoi vähän kiinnostaakin tuo. Tarttee käydä oikein katsomassa lähempää jossain välissä.

    Mutta toi hinta vähän mietityttää, kun mistään en ole vielä löytänyt edes valistuneita arvauksia, että mihin mennään. Puheita on näkynyt ja kuulunut, että pitäs olla kohdallaan, mutta kun autoliikkeen mielestä varmaan 50 kiloeuroakin on kohdallaan :mad:

    Jos oikeasti on hinta sitä mitä on "luvattu" eli agressiivisesti hinnoiteltu kilpailijoihin nähden, niin mietintämyssy menee kuulaan.

    -JJ-
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    Jossain autolehdessä arveltiin hinnan olevan selvästi Golfia halvempi, suurinpiirtein korealaisten kilpailijoiden tasoa.
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Ja moottorikin on sama kuin Diesel Golfissa. Lukihan mun uudessa tuulilasissakin toisessa lapussa että "made in Mexico" ja toisessa lapussa "made in USA" tää on tätä nykyaikaa.

    Ihan persoonallisen näköinen auto ja hyvä että ei ole "made in Korea".
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

  7. Michael75

    Michael75 1st gear

    Kävin täällä Jenkeissä jo ajamassa tollasen ihan todella hyvää ajaa vaimolle varmaa tollanen autoks laitetaa :)
     
  8. make_110

    make_110 3rd gear

    Ihan näpsäkän näkönen auto, vois kiinnostaa jos ois vaan tuota varallisuutta tarpeeks. Mut voihan sitä silti käydä koeajamassa. :lol:
     
  9. S.A

    S.A 1st gear

    Ainakin hyvin persoonallinen laitos, kun Eurooppalaisiin ja Japanilaisiin kilpailijoihin vertaa. En oo ite vielä livenä liikenteessä nähnyt, mutta eiköhän se päivä koita kohta puolin. :)
     
  10. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Millonkas tän pitäs rantautua Suomeen ja olla nähtävillä jälleenmyyjillä?

    -JJ-
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    www.dodge.fi
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Caliberissakin on Korea yhteys. Dodgen pellin alle saatavia bensiinioottoreita löytyy mös Mitsubishiestä ja Hyundaista. Ne valmistaa GEMA, joka on DaimlerCryslerin, Mitsubishin ja Huyndain yhteistyöyritys. Moottorin pääsuunnittelusta on vastannut Hyundai, mutta DC on modifioinut omaa versiotaan. DC:n käyttämät myllyt valmistetaan jenkeissä.

    Caliberin aluslevylle pohjautuu myös Mitsubishi Lancer ja Jeep Compass ja Patriot. Vaihdelaatikon alkuperä on Nissanin tytäryrityksestä.

    Se on sitä globalisaatiota...
     
  13. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Jooh, no parempi sit käydä suoraan kysymässä liikkeestä, koska olen niin tyhmä etten löydä tuolta sivulta ainakaan tietoa :oops: :oops:

    -JJ-
     
  14. Jake Hammer

    Jake Hammer Gearhead

    Jep. Mua on kanssa alkanut kiinnostaa moinen menopeli. Eihän mulla rahaa ole, mutta todella mielenkiintoiselta vaikuttaa.

    Ja emmäkään tuolta löytänyt kuin auton kuvia lähinnä. Varsinainen tietopuoli oli aika kevyttä.
     
  15. Cowboy

    Cowboy 1st gear

    Automyyjä Seinäjoella kertoi, että touko-kesäkuun vaihteessa Calibereja pitäisi olla koeajettavana. Pari viikkoa sitten kävin kyselemässä, ihmetyttää tuo hintatietojen puuttuminen.
     
  16. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Jossain taisin hinnan nähdä ja olikohan se n.22 000e.
     
  17. Tepi

    Tepi Gearhead

    http://www.nelonen.fi/start/uutta.asp

    Uutuuden myynti alkaa kesäkuussa, ja sen tekee erityisen mielenkiintoiseksi hinnoittelu. Hinnat alkaen malli on 1.8 SE, joka maksaa noin 22 000 euroa. Paljon tavaraa sisältävän SXT-varustelun saa kahdentuhannen euron lisähintaan. Kaksilitraisen automaatin ennakkohinta on 24 900 euroa ja dieselin 27 900 euroa.

    Minun mielestäni tuo 25 tonnia on erittäin houkutteleva hinta mistä tahansa kaksilitraisella CVT-moottorilla varustetusta 156 hevosvoimaisesta autosta.
     
  18. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Onpas ne uudet VW Jettatkin valmistettu Mexicossa. Myös Suomessa myytävät. Tiedoksi niille ostivat laadukkaan saksalaisen auton...

    :lol:
     
  19. S.A

    S.A 1st gear

    Niin ja Opelhan on laadukkain saksalainen auto. Niin ne mainostaa, vissiinkin muistaakseni oli listalla sijalla 10. kun etsitiin luottettavinta automerkkiä................ AIka paha tikki Bemareille ja Mersuille... :lol:
     
  20. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Samaa tässä itsekin just mietin ja jos enempi tulee kilomeettereitä, niin ei enää ole minusta mahdoton hinta 28 teur volkkarin 2-litrasella dieselillä varustetusta pelistä.

    Pitänee käydä paikallisessa liikkeessä katselemassa jossain välissä ja koeajaa tuo...jos mahtuu kuskin penkille istumaan :p

    -JJ-
     

Kerro tästä muillekin!