Dodge Charger SE 1973

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Petri A, 20.10.2019.

 1. Petri A

  Petri A 3rd gear

  Tuli tuollainen 73 Charger SE hankittua keväällä ja ajoa haittaavien ongelmien takia tarve lähteä isompaan remonttiin. Talvelle 2019 tarkoitus vaihtaa Sähköt US AutoWire B-koppaisen sarjalla että vaihtaa tuo rattikarahka Ididitin akseliin koska aikaisemman koneenvaihdon yhteydessä lisätty shifteri lattialle.

  Päivityksiä tulee tänne ja blogiin sitä mukaan kun kerkiää. Sisustaa purkaessa paljastui totuus mitä ostaessa ei huomannut, matto märkä kuskin alta vaikka auto seissyt sisällä ja viikkoja ja ruostevaurioitahan sieltä löytyi samoin kuin pelkään puolelta. Useita pieniä hajallaan ja parempi olisi ollut yksi iso. Pohjaan roiskittu öljyä ruostesuojaksi joka saattaa ehkä vaikeuttaaa hitsaamista :)

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  rekkamies, malvasto, 73 Charger ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. 73 Charger

  73 Charger 1st gear

  Paljon onnea Moparin rempaan...ihana auto tuo Charger...mullakin on 73 Charger Se Brougham ja paljon patinaa sillä on
   
 3. Kemer

  Kemer 1st gear

  Onnea uudelle projektille,tuo 71-74 korimalli on mun mielestäni upea niiden 2 edellisen kera eikä mun mielestä siinä seuraavassakaan 75- mitään vikaa ole kunhan ymmärtää ettei se enää varsinainen muskelimalli ollut vaan satsattiin toisiin asioihin bensakriisin jälkeisessä maailmassa.
  Neliovinen versio sentään älyttiin pitää vielä poissa Charger mallistosta,pyhäinhäväistys mun mielestä ja silleen.

  Kannattaisko edetä maltillisesti eikä purkaa ja uusia koko autoa hetikohta vaan maltilla,monet jääneet pahvilaatikkoasteelle kun innostus haihtunut valtavan savotan valjettua mutta mikäs mä oon ketään neuvomaan mutta sanotaanko jotta omakohtaisia kokemuksia joista ei ylpeäkään voi olla miten asiat meni mönkään.
   
  Muokattu: 20.10.2019
  VilleTre tykkää tästä.
 4. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Onnea hienosta valinnasta. Täälä löytyy tallista myös 73 charger joka tuli hommattua kesällä
   

Kerro tästä muillekin!