Dodge Coronet -69

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 10.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanha pappa soitti ja kysyi voisinko auttaa vanhan auton romun romuttamolle? tämmöinen romun haalia kuin oon hain pois ja ilmeni että kyseessä on Dodge Coronet -69 neli ovista mallia. Vehje on kutos koneella eikä ole pahemmin ruosteessa. Kysymys kuuluu että missä arvossa jengi tämmöst kattoo, paperit on kateissa mutta se on seissyt yli kymmenen vuotta tallissa ja omistaja on tiedossa joten eiköhän ne paprut jostain ilmene.
     
  2. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No ei sitä ainakaan rutata kannata. Minä voin sen ottaa. 8) Jos ei muille kelpaa. Ei saata olla hirvee katukanuuna tuommonen parituhat kiloinen möhkäle tuolla slantillä(?). Ja on pirskaleen nätti koppa.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, en mä kyll sitä ppaluun pistä, jos ketään kiinnostaa niin pistäkäähän viestii, jos ei muuten niin laitan sen ittelleni. Pihalla on vaan noita projekteja et riittää vähäks aikaa..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    kaveri romustaa, ja soitti pari viikkoo sitten että nyt tuli iso jenkki, äkkiä kattoon, oli -63 fyry 4d. ilman tekniikkaa mutta TÄYSIN ruosteeton kori, ja suht ehjä sisusta. kun menin paikalle oli katolla amazoni ja nokan päällä golffi takalasista sisään oli menny pesukone? sain jotain vähän irti ennen paalia, että semmosta.
     
  6. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    :eek: :eek: mitääh! :cry: menikö jo pahasti kasaan? meittin unelma kaara sitten e-bodyn.... hittolainen!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Neliovinen 68-70 B-kori Mopari on nätti kun sika pienenä. Jos ei kutonen riitä, 440 saa paikalleen suht helposti ja sen saa papereihin myös. Vaikka olishan tuo harvinainen, taitaa olla viimeinen kutos coronetti koko suomessa. Ainakin 69 mallisena.

    Ai että minkä arvoinen? No priceless tietysti! Mutta jos hintaa kysyt, niin näkyy olevan Neitiautossa kasikoneinen rähjärauta ihan kohtuuhinnassa:

    http://www.nettiauto.com/375959
     
  8. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear


    Näin on! Siksi tuosta omastakaan ei raaski luopua.
     
  9. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    Pöh

    *Polkee jalkaa* Kyllä ´67:kin on kaunotar 8) :lol:

    ' :pinup:
     
  10. Erppa

    Erppa Gearhead

    Re: Pöh

    minä kävin kanssa v-loppuna paikallisella keräys laanilla , ja sinne oli tuotu neliovinen -65-66 valtteri...Ovetkin olis ollu ehjät , mutta trukki piikit painettu läpi....

    Oven kahvat siitä sais pelastettua ja vasemman takaoven....
     
  11. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Olis pitänyt jättää lukematta tämäkin :cry:
     
  12. Coronet69

    Coronet69 1st gear

  13. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Hyvännäköinenhän tuo on. Itsellä tosiaan -68 Plymouthin versio tuosta ja jotain eroja on vaikka periaatteessa samalta näyttää, ainakin konepelti ja lokasuojat eroavat ja taitaa tuosta Dodgestasi puuttua ne etu- ja takalokasuojien sivupokkaukset mitkä omastani löytyy.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainakin 68-69 Dodgessa ja Plymouthissa taitaa olla vaan katto ja etuovet samat, muuten on merkkikohtaisesti kaikki pintapellit enemmän tai vähemmän erilaisia. Ikkunat ja sisustanosat kyllä sopii ristiin rastiin.

    Saman merkin 68 ja 69 malleissakin on aika isoja eroja, selvimmin etumaskeissa ja mm. lokarien marker-valojen rei'issä.

    Ainakin 68 ja 69 Plymouthissa on takaluukku, takavalon kehä, takavalo ja takapuskuri erimalliset. Dodgessa vissiinkin takapellit ja puskurit on samoja, mutta maski, takavalot ja -maski on erilaiset.

    Tekniikkahan noissa on oikeastaan ihan se ja sama. Olikos tossa rotkessa vielä lymouttia pitempi akseliväli, vai oliko se vaan joku 2d malli juttu?
     
  15. Coronet69

    Coronet69 1st gear

    sitä en kyllä pysty noin äkkiseltään sanoa...Tommonen konepelti mikä cudan linkeissä näkyy ois kyllä mahtava saada omaanki autoon!!
     
  16. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Meikäläinen kans haaveili sixpack-konepellistä mutta nyt on ruvennut miellyttämään auton karu ja varustelematon ilme, myin jopa kromivanteet pois ja nyt on alla alkuperäistyyliset peltivanteet pillerikapseleilla. Vielä kun sais teetettyä alkuperäistyylisen sisustuksen.
     

Kerro tästä muillekin!