Dodge Dart 4 D V8 '66 lihoiks

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja C-barge, 10.12.2015.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Olis tollanen helmi menos lähiaikoina palasiks ja sit loppu paaliin. Kori on monilta osiltaan kohtuu synkkä tapaus, sisutasta löytyy mittaristoo, katkasimia jne, lasit jne jne. Auto on tällä hetkellä kokonainen, listat tallessa ja kunnossa, kasilla ja automaatilla. Motin ja lootan otan itelle, mut esimerkiks koneen kiinnikkeet jne jää yli, vehkees on myös jarrutehostin dual master sylinterillä. Kysy YV:llä jos jotain tarttet, kauheen kauaa ei tarvi kysyy!
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Asia ei oo juurikaan edennyt eikä etene ennen inhimillisempiä kelejä, mut "veekasipaketti" olis tarjolla, eli orkkis early a-body valupakosarjat ja moottorin kiinnityskorvat kumeineen.
     
  3. MaNu

    MaNu 1st gear

    Terve, kyselen ehkä vähän myöhään mut olisko rattiputki vielä tallella?
    0401240126
     
  4. dtdart

    dtdart 1st gear

    Onko ratti tallella.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Laitelkaa Jykälle yv:tä. Rattiputki oli pari viikkoa sitten paikoillaan, mut ratti uupui.
     
  6. vsuomine

    vsuomine 1st gear

    Löytyykö vielä mittaristoa?
     

Kerro tästä muillekin!