Dodge Dart 4d 1967 löytyykö jostain?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Banaani, 8.12.2018.

 1. Banaani

  Banaani 2nd gear

  Pakko jatkaa vieläkin:D:D:D:D joo mulla on slantti dartissa ja en tule sinne ihan äkkiä vinkkeliä vaihtamaan. Kertojan minulle aiempaan kommenttisi hiukan valaistusta (ja muillekin) että kun a bodyt on "leluja" niin mitähän noita sun b bodyista tekee niin ihmeellistä? ihan perus sedani laatikoita näyttää nekin olevan:D
   
 2. Banaani

  Banaani 2nd gear

  Tosiaan vaikka aihe meinasi mennä ohitse niin olisin kiinnostunut jos joltain löytyisi Dodge dart neliovinen 1967 pienoismalli. Myös vinkkejä saa heitellä jos joku tietää että mistä voisi löytyä.
   
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Sepä se! Kaikillahan niitä 2 ovisia löytyy, monellako neliovisia sit? :rolleyes:
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Lappeenrannan lähiseuduilla oli 80-luvulla keltainen Duster jossa oli 383 ja nappiautomaatti. Kyseinen yksilö tunnettiin nimellä "Banaani".
   
  xarper tykkää tästä.
 5. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

  eikös siinä ole talvi-iltoihin näprättävää kun tekee 2-ovisesta.
  tai vaikka korinvaihto?
   
 6. iivar1

  iivar1 Gearhead

 7. Kalu

  Kalu Double Gearhead

 8. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Pitkästä aikaa lueskelin od.ta ja eikö tämmöseenkin ketjuun ole jo tuo lukutaidoton pelle tullut vinkumaan. Heti alko keittämään. Ja eilisen näkemäni perusteella pidän häntä lukutaidottomana tai sokeana kun ei isoa taulua osaa lukea.

  Mutta vastaus kysymykseen. 67 dartista ei ole muovimallia olemassakaan. Mutta 68 ja 69 malleista on 2d ht ja näihin hartsisena muutos sarjana on ollut 2d sedania josta on jo helpompi työstää haluttu loppu tulos. Toki tässä muutos korissa oli katon takaosa edelleen hieman pielessä omaan silmään. En tiedä tuotteen valmistajaa sitä on tarjolla silloin tällöin ebayssa. Mutta rakennus sarja on revelin tekele ja se on ihan huvä.

  Ja ebaysta löytyi myös muutos sarja jossa on 67 maski sekä takavalot eli niitäkääm ei tarvitse itse käydä muokkaamaan. Niissä oli laatu ihan kohdallaan. Eli kaikkineen 67 4d teettää sekä töitä että vähän aikaa etsien maailmalta kaikki tarpeet.
   
 9. zuinula

  zuinula Gearhead

  Taitaa liima viedä huumorintajun mennessään:(
   
  xarper tykkää tästä.
 10. Marko Nykänen

  Marko Nykänen Double Gearhead

  Mut ei lukutaitoa!
   
  zuinula tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!