Dodge Dart ja vuotava jäähdytin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sectoid, 11.6.2012.

  1. sectoid

    sectoid Gearhead

    Dodgeen tuntuu olevan mahdotonta löytää jäähdytintä järkevällä hinnalla. Varaosamyyjillä niiden saatavuus on tosi heikkoa. Jenkeistä jos pitää tilata, niin sitten menee yli 400€.

    Tämä on aivan liikaa. Autossa oli ostohetkellä jokin Volvon vanha jäähdytin, joka alkoi vuotaa. Tilalle hankittu Aspenin jäähdytin vuotaa sekin. Millä olette korvanneet alkuperäisen jäähdyttimen? Moottori on Aspenista varastettu super six, ja auto vm 74.

    Jäähdyttimen kennottaminen lienee ainoa ratkaisu?
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Eiköhän ole halvin ostaa vaikka us-partsista uus griffin alusyyläri :odroll:
    Ei pitä olla lämpö ongelmia sen jälkeen. Sivuilla taitaa olla hintakin näkyvissä
     
  3. 383

    383 Gearhead

  4. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Kennottaminen ei ole mikään edullinen ratkaisu. jos pitää päästä halvalla, niin itse katselisin jostain romikselta vastaavanlaisen volvon syylärin jolle ilmeisesti? kiinnikkeet ja letkutukset on jo olemassa. Tai jos tahtoo uutta niin saapastelisin vaikka motonettiin hakemaan kyseisen mallisen volvon syylärin. Tuppaa noi tusinatuotteiden kikkareet oleen "hiukan" kukkaroystävällisempiä. Pikaisella silmäyksellä 240 ja 740 sarjan volvojen uudet syylärit motonetissa 125-229€ hintahaitarissa.
     
  5. sectoid

    sectoid Gearhead

    En huomannutkaan näitä. Pitää selvitellä paremmin. Siitä ei ole tietoa mikä jäähdytin se vanha on. Eräs henkilö vain ohimennen heitti että "Volvon syylari näkyy olevan". Tämäkin olisi kyllä yksi vaihtoehto.
     
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Tilasin tuollaisen Griffinin jäähdyttimen. Jonkin verran joutuu luovuutta käyttämään asennusvaiheessa.

    Tonne US-Partsiin joutuu jonottamaan puhelimitse melko kauan. Taitaa olla suosittu liike.
     
  7. F-body

    F-body Gearhead

    Noissa griffinin syyläreissä ei sitten ole automaatin lauhdutinta, mutta hyvin jäähtyy kiukkunen pikkulohkokin. Toivottavasti tilasit myös korkin kun myyvät ne erikseen. Mulla olis ollut Volvon syyläri lauhduttajalla ja A-koppa sovitepellillä halvalla. Riitti hyvin 360 cid pikkulohkolle pikkusen piristettynäkin.
     
  8. kotr

    kotr 3rd gear

    en oo moneen viikkoon päässy läpi!!! aina muutaman kerran harvase päivä soitellu!!! ja vielä niiiiiin vittumaisen kuulonen se vastaaja :mad: :rotfl:
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kannattaisko yrittää sähköpostin kautta?
     
  10. sectoid

    sectoid Gearhead

    Vaihdelaatikon jäähdytin on erikseen. Onneksi älysin jopa kysyä sitä korkkiakin. En vaan ymmärrä miksi se ei voi kuulua siihen samaan pakettiin.
     
  11. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Vieläkö löytyy? Ja paljonko on halvalla? Jos vaikka varoiksi J-bodyyn 360 eteen...
     
  12. F-body

    F-body Gearhead

    Löytyy vielä. Pukkasin YV:n.
     
  13. sectoid

    sectoid Gearhead

    Griffinin jäähdytin asennettiin juuri ennen juhannusta. Tuntuu hoitavan hommansa riittävän hyvin. Vanhalla jäähdyttimellä kävi kuumempana.

    [​IMG]

    Kaikki toimii nyt muuten hyvin, mutta kun kaasusta päästää niin pitää röpötystä pakoputkessa. Moottori nikottelee pienellä kaasulla hieman. Sytytyksen ajoitus pitäisi varmaan ainakin tarkistaa.
     

Kerro tästä muillekin!