Dodge Daytona ES

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja heikki55, 28.8.2003.

  1. heikki55

    heikki55 1st gear

    Kuka tietäisi?
    Dodge Daytona Es 2 Dr Hatchback 3.0 (1B3XG4430L...) vm. 90. Kun en ole kovin hyvä harrastaja, niin minua häiritsee, kun en tiedä ko. moottorin tehotietoja enkä auton harvinaisuutta/yleisyyttä. Autosta on kaikki alkuperäiset paperit olemassa, sillä olen toinen omistaja. Moottori on Mitsubishin V-6. Viritysasteesta ei ole tietoa. Onkohan tällaisella mitään myyntimarkkinoita? Tiedoista kiitollisena. Puhelin: 040-5922400
    email: heikki.lielahti@suomi24.fi
     
  2. Daytona R/T

    Daytona R/T Gearhead

    3.0 OHC koneessa tehoja n. 140 (141?)hepoa, outo lintu Suomessa. Useimmat tiedossani olevat Suomi-Daytonat ovat 177 hp 2.2 L turbo II moottorilla varustettuja yksilöitä ja Shelby malleja (GS Turbo 2). Itselläni on tällainen '89 GS sekä myös '92 Iroc R/T 224 hp 16V turbo-koneella. Kiinnostavuudesta ja haluttavuudesta myyntimarkkinoilla en sano mitään. Harvinainen täällä joka tapauksessa. Moottorin varaosahinnoittelu vielä kamalampi kuin turbokoneisissa, sylinterikansien kanssa on ollut kuulemma ongelmia tässä(kin) koneessa (kieroutuvat herkästi) Samaa tekniikkaahan on tarjolla LeBaronin ja Saratogan kuorissa. Muutoin ES malli ulkoisesti samanlainen kuin Shelbykin, tosin alustan viritys lienee säädetty enemmän mukavuutta silmällä pitäen.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tuo 3.0 OHC on tehty yhteistyössä mitsubishin kanssa, ja on ehkä enempikin ollut käytössä mitsun puolella. Koneosaa saanee siis sitäkin kautta.
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    sama pahka oli caravan/voyager käytössä myöskin, sitä löytyy myös 3.0 DOHC vaikkapa turbolla terästettynä eclipsestä, sigmassa moinen on vaparina...
     

Kerro tästä muillekin!