Dodge Intrepid ES -99

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jza, 21.7.2003.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Onko kenelläkään kokemusta kolme-neljä vuotta vanhasta Dodge Intrepidistä?

    Olisi yksi kohtuuhintainen tiedossa, mutta netistä lueskelemalla ainakaan tuota 2.7 koneista mallia (SE) ei uskalla ostaa. Autossa on ollut mitä ihmeellisintä vikaa.

    Ilmeisesti osa lastentaudeista on korjattu jo vuoden 98 malleissa, mutta koneet niistäkin näyttävät poikivan jonkun huohotinputken tai minkälie tukkeutumisen vuoksi a´la Citroen.

    Mitenkäs sitten mahtaa olla tuon 3.2:n laita? Auto on kyllä hyvän näköinen, mutta vielä kun sillä pystyisi ajamaankin, niin olisi jo varteenotettava peli.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Netistä ihmisten kokemuksia joistain autoista lukemalla ei kyllä tarvitse ostaa yhtään mitään. Joka merkistä löytyy huonoja esimerkkejä, jotka hieman helpommin tahtovat päästä esille kuin hyvät kokemukset. Sen Intrepidin pitäis 2.7:llakin olla ihan kelpo peli noin periaatteessa. Ongelmat mitä mä oon noista kuullut on tyyliä "moottori hajosi kun siellä ei ollut öljyä". Ainoo ongelma tietysti on se, että se on tuontiauto, joten tiettyjen osien saannissa voi olla hankaluuksia/viivettä. Eli se pitää ottaa huomioon hinnassa verratessa täällä myytäviin vastaaviin Chrysler malleihin.
     
  3. kantti

    kantti Gearhead

    Meillä oli vuokra-autona ison veden takana yksi kerta Intrepidi ja omat kokemukset oli kyllä positiivisia. Kulkee hyvin ja on mukava ja tukeva auto ajaa,niinkuin uudet autot on. Nätin näköinenkin. Ainoa miinus suomessa on tosiaan tuo tuonti-auton status. Niin ja mukitelineitä ei ollut siinä mallissa. :cool:
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo-o. Tuolla on tehty joku joukkokannekin DaimlerChrysleriä vastaan, koska siihen koneeseen (liekö justiinsa huohotin) kertyy jotain paskaa ja öljyt tulevat pihalle...

    Ongelmana on vaan, ettei firmaa ole kiinnostanut korjata asiaa, saati ilmoittaa omistajille siitä :/
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Noita 2.7 koneita on täälläkin jonnin verran. Noi joukkokanteet on aika tyypillistä amerikkaa, ja niitä varmaan löytyy vähän joka asiasta. Huohottimen tukkeutuminen ainakin mun mielestä saattais liittyä jollain tavalla huollon laiminlyöntiin. Mutta eihän sellaista kannata tietenkään ostaa jos siitä on huonoja odotuksia.
     
  6. 67

    67 1st gear

    enpä oo koskaan moiseen vikaan törmänny,ja sentään chrysler asentajana jo kuus vuotta ollut.
    selkeesti huollon puutetta,ja silleenhän rikkoo minkä vaan.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Itseasiassa en usko, että on huollon puutetta...jätkät väittävät vaihtaneensa öljyt 3000 mailin välein, mutta jokainen kone on poikinut kohta öljynvaihdon jälkeen.

    Olisikos sitten niin, että ne ovat aikaisemmin ajaneet jollain mineraalikuralla, jonka jälkeen koneeseen on heitetty täyssyntiset "puhdistusöljyt" ja paskat alkavat kiertää koneessa tukkien kaiken mahdollisen.

    ..Yksi Fordin OHC saatiin tällä tavalla pikkupoikana leikkaamaan kiinni :grin:

    Ja tuskinpa kovin moni asentaja suomessa on noita pelejä joutunut ropaamaankaan, jos niitä nyt muutama hassu tänne on eksynyt.
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Öljyjähän voi vaihtaa vaikka 100 mailin välein, mutta jos ei suorita tarvittavia huoltotoimenpiteitä, eli tossa tapauksessa putsaa sitä huohotinta, niin noin kait voi käydä.
     
  9. coroNet

    coroNet Gearhead

    Ei aina taho mennä jakeluun, että sen auton huoltoon kuuluu hiukkasen muutakin kuin öljyä koneeseen, vettä pissapoikaan ja bensaa tankkiin. :evil: Ja sitten nähdään näitä ns. huollettuja vehkeitä.
    T:asentaja
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

  11. JR

    JR Gearhead

    Heh, tolla ekalla listallahan on varmaan kaikki uudemmat amerikan pelit mitä Suomessa on yleisesti myynnissä... :grin: :grin: :grin:
     
  12. 67

    67 1st gear

    on niitä interspedejä(intrepid)täällä ihan riittävästi,liikaa,tullu nähtyä.
    ja samalla tekniikalla on muuten muitakin malleja.ite en edes kuvittele tuoreemman chryslerin ostoa.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    eihän noissa jza:n linkkisivuissa ollut mitään logiikkaa;esim.miten mallisarjasta jota on tehty peilien sijoituksen ollessa ainoa muutos koko aikana,voi olla vain yhden vuoden malli täysi tampio ja muut hyviä(esim.tapaus buick roadmaster). Uskokoon tollasia "ammattilaisia"kuka tahtoo,minä en ainakaan arvosta vastaavia taulukoita ollenkaan.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    kymmenen vuotta näitä katellessa en ainakaan
    itselle ostaisi jos en voittaisi lotossa. sittenkin pitäs olla toinen auto kun toinen on korjaamolla (välillä pitkiäkin aikoja)
    ja täytyyhän korjaamookin sääliä työllistäs heti yhden ukon lisää kun motit +laatikot laukee puhumattakaa jatkuvasti palavasta varotus valosta ym sähkövioista....
     
  16. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    miten on mahollista että jenkkipeli olis muka niin vika altis, ei ainakaa gm:än vastaavat tuotteet pahemmin pajalla viihdy, nyt en puhu siis opeleista..
     
  17. Ferdy

    Ferdy 1st gear

    Joo, totanoinnin, kun oon täällä työmaalla noita kotturoita joutu katteleen, niin jättäsin kylä väliin tommosen. Ninkun vnha viidakon sanonta kuuluu, niin kakistahan et konveehtia saa, vaikka kuinka rullaisit tinapaperia päälle. Osta vaikka ooppeli tai joku ranskalainen kottura, nin saat samat sähköviat ja öljyvuodot, kun Intrepidissä, ja rahaa jää viälä vaikka veekasi-lehren tilaukseen.

    :grin:
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo, en osta enää mitään vehjettä mitä autokeskus edustaa, enkä käytä Pohjolaa, vaikka olisi viimeinen vakuutusyhtiö maan päällä.

    Seuraava peli on GM:n tekele, eikä todellakaan Opel :grin:

    Edellisessä mopessa ei ollut mitään muuta vikaa, kuin että jälleenmyyntiarvo tippuu kolmasosalla vuodessa!

    Katsokaapa vaikka 300m:n hintoja...2003 56000€, 2002 45000€ 2001 35000€... Voi vittu sanon minä!
     
  19. JR

    JR Gearhead

    Tuo 300M silti näyttää mielestäni aikas hyvältä. Vähän niinkuin uusi Sebringkin. Hyvä vaan jos hinnat laskee, niin voi olla joskus varaa ostaakin semmoinen...
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Totta! Itseasiassa Intrepid näyttää mielestäni parhaalta autolta vuosiin, mutta valitettavasti moni kakku päältä kaunis.

    300m on myös törkeän hyvännäköinen peli, jolla kelpaa ajella pitkin poikin, mutta se vehje saisi myös pysyä nipussa ja pitää hintansa...
     

Kerro tästä muillekin!