Dodge Monaco 1975 4d ht

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mopsi, 6.8.2004.

  1. mopsi

    mopsi Gearhead

    Missä ovat muut 1975 Dodge Monacot? Täällä Jämsässä olis Royal Monaco Brougham 4d ht
     
  2. mauno75

    mauno75 1st gear

    minulla oli myös royal monaco brougham 4d ht vuosia mutta myin sen keväällä pois :( .meni haminaan.tilalle ostin vanhemman moparin 8) .
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Omistin 4 - ovisen tolppamallin aikoinaan 90 luvulla meni täältä pääkaupunki seudulta lahteen ja majailee tätä nykyä tampereen seudulla
     
  4. mopsi

    mopsi Gearhead

    -75 Monacot

    No kovimpa vähissä tuntuvat monacot olevan... ???
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    No, pihalla jäpittää '76 Gran Fury Brougham, neljä ovea ja tolppa.
     
  6. monaco74

    monaco74 1st gear

    Ei ihan ole -75 vaikka rekisteriote niin väittää, mutta -74 4d ht Monaco Custom
     
  7. gretel

    gretel 1st gear

    terve

    Jouduin tässä taanoin ihan "vahingossa" prinsessan omistajaksi (monaco ht 440 -73), ja rakastuin heti, joten täällä on yksi.
    perinteisesti naisena en mitään autoista ymmärrä, joten samalla voisin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja udella kyseisestä mallista kaikkea....
    Millaisia "ominaisuuksia" mahtaa kyseisillä autoilla olla, vikaahan niissä ei ole koskaan...
    joku sanoi minulle, että vaihteisto öljyt kannattaa kattoa/vaihtaa (eli vaihdattaa...)
    mitä muita toimenpiteitä kannattaisi tehdä jotta auto myös pysyisi liikenteessä, kun kiutenkin toistaiseksi liikkuu suht hyvin?
    vastatkaa ihmeessä te enemmän tietävät ja jakakaa tietonne.
    hyviä netti linkkejä yms tietoa kys autoista
     
  8. speedy

    speedy Double Gearhead

    Jjjoo mulla oli vähän aikaa tollanen,onneks sain myytyä pois :lol: onhan se jykevän näkönen auto.. mut sisältä helvetin karu, kummallinen ajoasento, mittaristo kuin jostain antiikiiautosta. ongelma sähköt.
     
  9. dodge

    dodge Gearhead

    Mullon '75:nen tolppa Dodge Royal Monaco Brougham, tallissa palasina. Jospa tuo tuolta vielä joku päivä kuoriutuis. Ja täällä Oulun seudulla servailee toinenki '75 Monaco.
     
  10. PPPLinkWR

    PPPLinkWR 1st gear

    Kaverilta löytyy mikkelistä yksi Dodge Monaco Brougham 4d, olisko vuosiluku ollut 1974. Rekisterissä on ja vieläpä erittäin hyvässä kunnossa...

    Korjataan toi vuosiluku se olikin 1977. (Live in Stockholm ja ELVIS R.I.P).
     
  11. pöppe

    pöppe Gearhead

    2d royal monaco brougham -76 alkuperäisine kattoluukkuineen 440cid
     
  12. petro_din

    petro_din Gearhead

    joensuussa kuulemma jossain tallissa majailee viimeks vuonna 2000 ulkoillut dodge monaco brougham 4d 76', vinyylikatolla ja ilmastoinnilla.. pitäs joskus kävästä kattomassa että minkälainen laitos lieneekään :)

    mutt vähässä tuntuu monacot olevan.. ja juu, 440:llä sekin...
     
  13. mopsi

    mopsi Gearhead

    Monacot

    No mukava havaita ettei kaikkia seitkytluvun Monacoita ole paalattu !!!
     
  14. madsin

    madsin 3rd gear

    Nostetaan pirun vanhaa ketjua. Onko nää 74-77 Monacot tosiaan kaikki paalissa vai mikä on kun ei meinaa jenkkilästäkään löytyä osia? Oma on 440+727 yhistelmällä, mikä ois tarkotus stroukata ens talvena...
     
  15. paja1

    paja1 Double Gearhead

    oliko se tämä? tuli heitettyä väri tohon silloin päälle kun oli kaverilla.nykyään en enää tiedä missäpäin tämäkin lienee.
    http://kuvablogi.com/blog/4912/9/
     
  16. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    [/quote]
    oliko se tämä? tuli heitettyä väri tohon silloin päälle kun oli kaverilla.nykyään en enää tiedä missäpäin tämäkin lienee.
    http://kuvablogi.com/blog/4912/9/[/quote]

    Tämähän yksilö tuli haettua anjalankoskelta rovaniemeen, josta kulkeutunut muistaakseni vehmaan, lapuan kautta suomen Nääsvilleen eli tampereelle. OLi Käyttiksenä 2008 loppukesästä+talvikauden 2009 myöhäiseen kevääseen. Nyt on välistä harmittanu kun tuli hukattua pois vaikkakin suomiauto tyyliin oli joku sekoittanut moppen sähköt. Väri valinta oli hyvä ja varsin sopivasti hilettä eli heräs auringon paisteessa todella eloon kys. väritys, harmi vaan et alko takakaaret pikkasen kupruileen kuin ainakin toinen takatolppa katosta. Saundi maailmakin parani kun 3" Flowmasterin 40 deltaflout kera X-putken eli Loud Pipes Saves Lifes... 8) Tässä eka kuvassa '09 Swedulandian Gällivaren Summer Meetingissä.
    [​IMG]

    Tässä toisessa kuvassa Saariselän Rautaa Rajalle Winter Kamp I/Blues Brother Show :rotfl:
    [​IMG]

    Jah täs 3 kuvas yöllistä Monaco huumaa..
    [​IMG]
     
  17. paja1

    paja1 Double Gearhead

    joo kyllä siihen sitä hilettä tuli lisättyä runsaalla kädellä 8) väri oli ladan 311 ja siihen heckerin linjasta 510 alumiinia 100g per litra sekaan. toi oli aivan saatanan kauhee kittikasa ja kiero ku korkkiruuvi. kittikasaksi se jäikin mutta kädet rakoilla 2 viikkoa sitä höyläsin suoraksi,josko siitä nyt ihan suoraa kuitenkaa tullu mutta kuitenkin. kyllä tuolla takapenkillä kerkes jokusen huikankin ottamaan :rotfl:
     
  18. juko7

    juko7 Double Gearhead

  19. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Jep, se on Jällivaaran vimosen päälle hyvästä tapahtumasta perinteisesti viikko ennen juhannusta. Cruisingista bändi iltaan Nunis Parkenissa ja lähtöpäivän päivänäyttelyyn asti homma toimii ja porukka asiallista. Autoja kait aina vähintään +250 ja ruotsin tyyliin tasokasta kalustoa löytyy ja swedutkin tulee aikast kaukaakin kys. tapahtumaan. Kannattee lähteä siis vähän kauempaakin 8) Mukavaa majoitusta löytyy kun ottaa Gällivare Campingistä mökin...
     
  20. saakei

    saakei 3rd gear

    monaco

    :D orimattilasta löytyy yks tolpallinen monaco, se vaan on yksinkertaisen muodokas auto. 74 ja voiman lähteenä vanhempi pirteä 383cid.
     

Kerro tästä muillekin!