Dodge Monaco ´75 tukivarret?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Mopar Madness, 11.12.2014.

 1. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

  Kuskin puolelle pitäis löytää sekä ala ja ylätukivarsi.Jotain vinkkiä sain että uusia ei saa mistään.Eli käytettyä mutta mistä?Liekkö missään muissa malleissa samoja tukivarsia kuin 74-77 Monacossa?Saman aikakauden Fury,Coronet,Cordoba,Charger?
   
 2. GRA-55

  GRA-55 1st gear

  74-77 Plymouth Fury, Gran Fury, Chrysler Newport, New Yorker, Imperial.
  Kaikissa on samat tukivarret.

  http://www.cbodies.com/

  Löytyy 100% varmasti Murraylta.
   
 3. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

  Melkein pitäs olla kotimainen toimittaja/välittäjä kun ei löydy nuita luottokortteja eikä tuo ulkomaan tilailu ole hanskassa.Luulis nuita Monacoita/vastaavia olevan purettunakin suomessakin.Esim miten tälle kävi:http://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/1901256
   
 4. mr.smallblock

  mr.smallblock 1st gear

  yv paiskottu
   

Kerro tästä muillekin!