Dodge Power Wagon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Antti P, 14.6.2007.

 1. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Tietääköhän kukaan venttiilien välystä kyseiseen kulkimeen. Kone 251 lättis. Ja käynekkö muista kutosista pako ja imusarjan tiivisteet? Koetan ottaa kuvia ja vielä osata lisätä tähän myöhemmin.
   
 2. Antti P

  Antti P 3rd gear

 3. Fireball

  Fireball Gearhead

  Ei käy tiivisteet 218/230 lättiksestä sun kone on 2 tuumaa pitempi. Tossa naulojen säätö

  [​IMG]
   
 4. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Kiitosta ohjeesta. Tuli nopeammin kuin osasin odottaa.
   
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei sattus olemaan tommosta 251 koneen lohkoa jaany ylimaaraseks? Tarttis olla liki stanttukokoa,tai jotain.
  Tai jos olis koko konetta ylimaarasena :odroll:
   
 6. Fireball

  Fireball Gearhead

 7. Antti P

  Antti P 3rd gear

  no nyt on pakosarjaa tiivistelty ja halkeamia hitsattu sekä venttiilit säädetty. Koe ajo suoritettu ja toimii taas.
   
 8. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Jos jolla kulla dieseltekniikkaa, siis moottori, vaihteisto ja jakolaatikko niin voisin olla kiinnostunut. Siis sellainen mekaaninen ei mitään sähköohjattuja moottoria/laatikkoa. Esim 5.9 cummins.. Ja hinta riippuu kunnosta/tekniikasta. Myös kolaroitu nelikko voidaan lunastaa luovuttajaksi.
   
 9. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mulla olis -78 Dodge D-200 orikinaalilla Mitsupissin 4l kuutos diiselilla ja 727 lootalla ylimaarasena. On kyllakin vaan 2 vetonen. Kiihottasko semmonen?
   
 10. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Laittelin yvtä pari päivää sitten.. Ja lootahan käy jos vaan kestää ku autossa erillinen jakolaatikko, eli 30cmkardaani vaihteiston ja jakolaatikon välissä.
  Saattais myös joku iso bensa kasipata esim. 360 olla kelvollinen tarkoitukseen.
   
 11. Antti P

  Antti P 3rd gear

  eipä perhana kestäny oma tekele tiivisteet kauan.. pakosarja tilauksessa ja arveli että jopa tälle vuodelle ehtis.. No pitänee vielä kerran tiivisteet tehdä.
  Tekniikkaa odotellessa..
   
 12. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Mitähän jos laittais Land Cruiserin koneen? Ois ihan "varasto tavaraa" itellä ja sais laittaa lättiksen odottaa osia. Pysyis auto liikenteessä ja ehtis laittaa orkkis koneen kuntoon. Mut uamulla pieksänmäelle lättiksen turvin tarkoitus startata.
   
 13. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Cruiserit (3kpl) näyttäis siltä olis huomenna myyty. Joten ennenkuin rahat ehtii kadota voisin olla ostamassa BENSA tekniikkaa. Jos sulla siis ylimääräistä/edullista/ tekniikka tai kohtuu kuntoista elinten luovuttajaa niin tarjouksia otetaan vastaan. Muuten ajellaan vaan entisellä ja pari reissua vielä tälle kesälle suunnitelmissa.
  Onkos kellään muulla täällä Power Wagonia? Laittakaapa vaikka yv tulee.
   

Kerro tästä muillekin!