Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. omni

    omni 1st gear

    Täältä löytyis etu ja taka iskarit Rammariin, jos tarvetta. YV:llä lisää tietoa...
     
  2. IROC-Z

    IROC-Z Gearhead

    Tuus poikkeemaan meillä ni räprsästään pari kuvaa laitteesta.. mulla olis kännykässä hyvä kuva,kun dodge ja camaro vierekkäin mein pihalla! onhan toi melkein sivulistoihin asti..
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Melutaso ja pakojärjestelmä
    Päästöt
    Jarrut

    Noi löytyi nopsaan tuosta listasta, en oo tietoinen miten noita on tän vuoden puolella tulkittu mut noissa ei US hyväksyntä kelpaa 31.12.96 jälkeen väittää tuo paperi.
     
  4. tappis

    tappis 3rd gear

    Nyt selvisi mun dodgen naputus ongelmat...... ruiskupumpussa jotain häikkää!! Taitaa taas tulla ihanan kalliiksi :mad:
     
  5. rötkö

    rötkö Gearhead

    help

    Moro.

    Oisko kellään koneella kunnon räjäytys kuvaa 2500 95 ramin 4x4 etuakselista
    kun pitäs vaihtaa vetarin ristikot. Ihmettelin vaan kun ei siinä ristikon takana tunnu olevan laakeria, kuuluko olakkaan?

    Mites lähteekö laakeri asetelma niillä navan takana olevilla pulteilla irti ettei tarttis ylä ja ala palloihin koskee.?

    Tartteeko alipaine kelloihin koskee?
     
  6. bikerjerk

    bikerjerk 1st gear

    Re: help

    Kaveri vaihto omaansa männä kesänä.
    Ei tertte kyl(mutu)mun mielestä palloihin kajota.
     
  7. arzi

    arzi Gearhead

  8. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Miten sulla ilmenee tuo naputus? Mulla alkaa välillä siinä about 1800 naputtaan aika ilkeästi. Tyhjäkäynnillä ei kuulu oikeastaan mitään ylimääräistä, mutta kiihdyttäessä kuuluu, varsinkin kun mennään yli 2000 rpm:n.

    Mulla sama homma esissä, repsikan puoleinen ristikko hajalla. Ihmettelin eilen kun pitää ääntä nelikolla ajaessa, tänään sitten diagnosoitiin vika ristikkoon. Onko kallis?
     
  9. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    vähän päälle seittämänkymppiä usapowershoppi ja ei tartte niveliä irrottaa,mahtuu tulemaan läpi
     
  10. tappis

    tappis 3rd gear

    Miten sulla ilmenee tuo naputus? Mulla alkaa välillä siinä about 1800 naputtaan aika ilkeästi. Tyhjäkäynnillä ei kuulu oikeastaan mitään ylimääräistä, mutta kiihdyttäessä kuuluu, varsinkin kun mennään yli 2000 rpm:n.



    Naputus alkaa kun auton ajaa n190 lämpötilaan, sammuilee ja vedot loppuu yms.. epäili että yksi elementti jumittaisi kun pumppu lämpenee. Taitaa olla pumpun takaisin laitto ajoituksineen aika paska homma..kellään kokemusta?
     
  11. rötkö

    rötkö Gearhead

    Joo en tiiä onko samanlaisesta äänestä kyse , Just ajelutin yhtä asentajaa kun mun ramissa aivan urku auki kiihdyttäessä kuuluu semmoinen metallinen `kilinä` saattaa kyllä resonoida ihan mikävaan kun mylly täristää näissä vanhemmissa Hieman. Epäilin kyllä siirto pumppua mutta kun ei mitään ohjekirjan mahdollisista oireista ilmene :valkoista savua, laiskuutta ei oo kun kuskissa ja käynnistys ongelmista puhumattakaan.
     
  12. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    Etu ristikoiden vaihdosta...

    Neljä pulttia eka vaan löysälle sieltä navan takaa ja "naputtelua" tasasesti kaikkien kantoihin tai/ja jarrulevyyn tietenki suuntana ulospäin. Koko paketti lähtee siitä liikkeelle. Voi olla todella hyvin jumissa... mulla oli! :mad: Ja itsestäänselvyys on tietenki et se vetarin napaan/jarrulevyyn kiinittävä jättimutteri on poistettu. Ei tetyst välttämätön mut sit se paketti jo painaa ku tulee yhtenä palana ulos...
     
  13. WEBASTO

    WEBASTO 1st gear

    Re: help

    Ei tartte kelloihin koskea. Kannattaa vaihtaa ylä ja ala pallotkin samalla jos on vielä mallia orkkis(ilman rasvanippoja).Se laakeri voi sit olla suht tuikassa. :-?
     
  14. rötkö

    rötkö Gearhead

    Kiitos neuvoista :rotfl:

    Ja huomenna american car souhun 8) joutuu varmaa tulee neonilla ettei tule konkurssi matkalla.
     
  15. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    :mad: Voi sian leuka! Johan sitä hyvää fiilistä kestikin, nimittäin tänä aamuna työmatkalla syttyi GEN valo mittaristoon ja latausmittari putosi n 10V paikkeille. Ja auton ostaessani syksyllä laturi piti olla juuri rempattu :mad:
    No, mittaria käteen ja mittaamaan onko laturi kaput.
    Toisaalta, otin eilen prätkän ajoon joten... IHAN SAMA! :lol:
     
  16. freeride

    freeride Gearhead

    jos menee henkimaailman tyylisiksi vioiksi niin tuossa henkevä taannoinen keskustelu liittyen laturiin,vastaajana palstan cummins kurko 8)
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... highlight=
     
  17. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Äsken tutkin sitä ristikkoa, ja on sisemmän vetarin puoleiset ristikon laakeritapit kadonneet kokonaan! Kai se siellä kestää mukana kunhan ei käytä nelikkoa? Jos ehtii niin voisi tietty purkaa pois sen.Pitää se ulompi pätkä olla paikoillaan, eli vaikuttaako se mutteri (missä muuten on kruunu paskana osittain) pyörän laakeriin?

    Ja toinen homma mikä ilmeni kun kurvasin pihaan, älytön renkutus kun ajaa hitaasti ja mutkittelee. Todettiin että lukko on jumissa, sisempi pyörä kuopsuttaa kuin olisi 100% lukko. Nyt kun se on seissyt tuossa pihassa, ei jumita enää samalla tavalla. 100km ajon jälkeen jumitti. Selviääkö öljyn vaihdolla vai onko lukko kaput? Öljy oli suht tummaa kun sen äsken tarkistin.
     
  18. aapee82

    aapee82 1st gear

    minulla kuuluu kanssa 4wd päällä täristävää jurinaa :eek:
    jurina kasvaa nopeuden mukaan.mietin vaan että onkohan vika etukardaanissa vai vetoakselissa...KUINKA MUILLA OIREILLUT?

    ja ajattelin hommata uuden maskin kun vanhassa on näköjään cromi irtoamassa muutamasta kohdasta..onko kukaan hommannut maskia rammiinsa, jos on niin mistä ja mitä kustansi? :wink:
     
  19. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Kiitos ja kumarrus, koitan pähkäillä samalla 124755 -vikakoodia... :-?
     
  20. arzi

    arzi Gearhead

    Seuraava vähän aiheeseen vierestä (ei diesel) :):
    Sattuipa ACS:stä poistuessa silmään kaunis uusi RAM, josta tässä pari kuvaa: :eek:
    Ram edestä
    Ram takaa
    Ram 5.7 liter HEMI Magnum

    "Pelle Svensson" oli tullut näyttelyyn uudella 1500 4x4 Mega Cabillään ja kun kaveri sattui vielä olemaan just pois lähdössä ja autonsa luona niin pitihän se tietty heti mennä jututtamaan häntä. Kysyin kilpiin saamisesta yms. ja kaveri kertoi että auton maahantuonut Tukholmalaisfirma oli hoitanut kaiken kuntoon. Hänellä ei ollut, yllätys yllätys, tiedossa mitään poikkeuslupia eikä muitakaan mutkia asiassa. Auto on uusi ja Pelle kertoi hankkineensa sen Hummerin tilalle.. On kuulemma kätevämpi kääntää esim. kaupan pihassa. Hintaa oli ollut 55000€. Että näin Ruotsissa. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!