Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. Mustanggg

  Mustanggg 1st gear

 2. jylppy

  jylppy Gearhead

  Re: Kardaanitukilaakeri

  Ittekkin sain kaupasta väärän (Federal Mogul HB-88107-A)... Laakeri ja kumi oli sama kun vanhassa, mutta runko oli ihan eri planeetalta. Noh! onhan mulla rälläkkä ja miggi. Vanha ja uus keksintö auki, ja sisuskalujen vaihto päikseen. Toiminut kohta vuoden!!
   
 3. freeride

  freeride Gearhead

  Re: Kardaanitukilaakeri

  ei muuta ku kortti vinkumaan..ja tuolta tilaat tai pyydät jonku hilukaupan tilaan.

  http://www.quad4x4.com/Dodge%20Drive%20Shaft.htm
  QK3064 Center Bearing Kit 1994-02 $89.95 Fits 94-02 Diesel
   
 4. karjalai

  karjalai Gearhead

  Kun otti silmän käteen niin näyttäisi siltä että kompura olisi pois linjasta. Muilla vastaavia ongelmia?
   
 5. Nestori

  Nestori 1st gear


  Mulla vaikutti myös, että kompura olis vähän vinossa. Siirsin hihnan ( josta taitaa pari "raitaa" olla kulunut pois ) kompuran takareunaan ja panin koneen käyntiin. Hihna hyppäsi takaisin etureunaan ja hankaa kiristimen runkoon.
  Onkohan kompuran kiinnityksissä jotain säätöjä. On vähän vaikee nähdä kiinnitystsydeemiä.
  Mistä muuten ostit hihnan ja kiristimen? Olikos kalliita??
   
 6. karjalai

  karjalai Gearhead

  Hihna ja kiristin South West Tradesta. Ja olivat kalliit: yht. 250 eur.
   
 7. vierailija2

  vierailija2 1st gear

  Öljy ???

  Mitäköhän öljyä tohon 24v moottoriin kannattais laittaa? :odroll:

  Mielestäni tuosta Shellin Rimulasta tulee omituinen käry huohottimesta.
   
 8. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Re: Öljy ???

  Se käry loppuu about 400-500km jälkeen.

  http://www.dodgeram.org/tech/dsl/FAQ/oil_change.htm

  "From TSB 09-02-00: The odor condition is the result of certain diesel engine oil additives. These oil additives are blended with the base oil during the manufacture of the engine oil. Some diesel engine oils with the American Petroleum Institute quality rating of CH-4 or CH-4+ may be more prone to exhibiting the odor condition. The odor appears to reduce in intensity as the engine oil ages, usually after the first 300 to 500 miles following the oil change."
   
 9. jylppy

  jylppy Gearhead

  Olisko jampoilla tarjota jotain hyvää linkkivinkkiä noista Holsetin pakopesien kokomerkinnöistä??

  Tuli ostettua tommonen HX50 mallinen :lol: Jos sen laittais tonne höökimään pellin alle? :eek:

  Niin ja kun vehjes on hukkaportiton, niin kaippa siihen semmonenkin pitäs duunata?
   
 10. andrax

  andrax 1st gear

  Re: Tuulettajan hihna

  Sieltä on kiristäjä todennäkösesti hajalla uus kiristäjä ja hihna niin asian pitäis olla kunnossa
   
 11. karjalai

  karjalai Gearhead

  Itseä kanssa kiinnostaa tietää pakopesien numeroinnista. Eräässä pakopesässä kun on numerot 14 ja 19.. Pitäisi tietää kumpi oikein on kyseessä..
   
 12. Erska

  Erska Gearhead

  Jos on kiireellistä niin luulis että ainakin ww.proturbo.fi sivuilta löytyvästä puhelin-numerosta vastaava jätkä osaa vastata. :odroll:
   
 13. Kammins

  Kammins 1st gear

  Pitihän tänne itsekkin rekisteröityä, ram kuumeeseen on lääke hankittu muutama viikko sitten, tyytyväinen virne naamalla.

  Asiaan, onko kukaan tilannut BenzBoysta tupla H4 lamppuja? jos on niin kokemuksia otetaan vastaan. Nuo orggikset kun ei valotehollaan loista. Johdot pitänee uusia paksumpiin lisääntyneen virrankulutuksen myötä?
   
 14. Hanska

  Hanska 1st gear

  Tarvii lääkettä RAM -kuumeeseeni täälläkin. Mitenhän tuo on, kun ajattelin ostaa meren takaa 1500:n takapenkeillä varustettuna. Miten tuon saa pakettiautoksi rekisteröityä, onko siinä kummempia taikatemppuja. Ainaki nettiautossa oli myytävänä yks vastaava RAM 1500 pakettiautona. Pakettiauton eikös saa tuoda ilman veroja, niin ja vuosimallia -95 ajattelin kilvitys syistä.
   
 15. WEBASTO

  WEBASTO 1st gear

  Täällä satakunnassakin alkaa näkyä rämistimiä liikenteessä aina vaan enempi,komiaa 8) Onko ketään menossa forssan pick-nickiin??
   
 16. jylppy

  jylppy Gearhead


  Se on kovasti harkinnassa. :eek:
   
 17. Kammins

  Kammins 1st gear

  Kuin myös! Olisko letkassa meno mitään? Kokoontuminen esim. huittisten hullunmiehen pihaan?
   
 18. WEBASTO

  WEBASTO 1st gear

  Voitaishan sitä mennä. meikä,fourwheel ja jylppy tultais jokatapauksessa siittä huittisten kautta. Pitää mennä vaan hyvissä ajoin että saadais hyvät paikat...
   
 19. subu-96

  subu-96 3rd gear


  Joo, tuo se autoon on uusittu! (engine speed sensorin) ja laatikko pelaa ok!.

  Auto on nyt pihassa ja ympärillä pyöritty/renkaita potkittu uutta ja ihmeellistä !.

  Auto on ihan ok! mutta ruikkaa öljyä jakopäästä alleen. Ajaessa leviää tietty pitkin öljypohjaa ja kun pysähtyy tiputtaa hetken alleen ei kuitenkaan tiputakin jatkuvasti, kun seisoo paikallaan eli kun jakopää ja ohjaustehostin pyörii silloin vuotaa.

  Paikkakin on paikallistettu ohjaustehostajan ja sen öljysäiliön alle tai siinä niiden tietämillä.

  Ensi viikolla pääsee vasta nosturille katsomaan tarkemmin on niin paska paikka, kun ei oikein nää alta ja päällä on tuo tehostaja säiliö edessä. Voisko olla sen ohjaustehostimen akselin stefa, joka meneen jakopäähän? tai jotain sellasta.
  Olisko kenelläkään tietoo löytyiskö netistä räjäytyskuvaan tuosta ohjaustehostimesta. Öljy on kumminkin mielestäni moottoriöljyä ei ohjaustehostajan.
  Ei tosin 100% varmuus, kun vasta 500km itse ajanut ja kumpaakaan ei ole tarvinnut lisätä eikä öljy pinnoissa ole hirveetä vajumista havaituu.

  Jenkeissä mainittiin vähäisestä öljynvuotamisesta alle aina ajon jälkeen ja siellä oli lisätty moottori öljyä yli 1500ml. ajon jälkeen vähäsen. Eli kai se on moottoriöljyä mikä vuotaan?.

  "Olisko vinkkiä tai linkiä viikoksi"
   
 20. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Todennäköisesti siinä vuotaa tiiviste tehostimen pumpun akselilla, mikä menee alipainepumpun sisään. Ilmeisesti yleinen vika: http://www.fixinrams.com/id20.html
  Mullakin vuotaa sama tiippari, oli myös alipainepumpun kiinnitys aavistuksen löysä ja kusi öljyt pihalle pumpun laipan ja jakopäänkopan välistä. Moottorisilikonia väliin niin loppui. Pitää hommata tiipparisetti että saa kunnolla laitettua. Nyt on öljyvuodot vähentyneet reilusti kun on jaksanut käydä läpi kaikki vuotokohdat. Vielä niitä on...
   

Kerro tästä muillekin!