Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Sun kuva ei näy mulla, oliskos sitten tuon: http://jamant.fi/fi/tuote/2471761-tiiviste-cro4295875kas näköinen?? Sitä ei oo sellaisena teräsvahvisteisena useaan kertaan käytettävänä, ikinä ainakaan nähnyt sellaista, täytyy tutkia, jos niitä kumminkin olis saatavana jostain....
   
 2. O.J.

  O.J. 3rd gear

  No ainakin omaan silmään näyttäisi samalta ja tossa tuo kulmakin leveämpi! Kuva ei ensin toiminu, nyt pitäisi näkyä linkin takaa. Joku vahvistettu olisi kyllä enemmän ku hyvä homma, jotenkin tuo pohjan paine onnistuu tota vääntämään kieroon?

  Onko tollaisen kopan oikaisuun pitään sivistyneempää metodia kun kalikalla naputtelu?
   
 3. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Joo, nyt näkyy... Samalta näyttää.... Täytyy huomenna selvittää, saako tuota mallia parempana versiona... En tiedä muuta keinoa kopan oikaisuun, kuin vasara ja sopiva lankunpätkä...
   
  O.J. tykkää tästä.
 4. Hoovee

  Hoovee Double Gearhead

 5. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Hoovee tykkää tästä.
 6. smgt

  smgt 2nd gear

  nimimerkki hai myi joskus isompaa alumiinista öljypohjaa. eikö ollu kyllä hinnalla pilattu. ja itse voin suositella semmosta.
   
 7. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Eikös Hai enää noita 47/48 laatikoihin myy?
   
 8. kompassi

  kompassi 1st gear

  Mulla on noita alumiiniöljypohjia
   
  O.J. tykkää tästä.
 9. Newbie93Ram

  Newbie93Ram 1st gear

  Asiaan viitaten itelläkin näytti kesällä mehivän oikeen lämpimällä kelillä sen sähköjohon läpiviennistä(turbiinilukon sähöt?). ei kovin paljoa mutta tippa kaks oli auton alla ja sehän tietenki kiertää öljypohjan ympärillä joikua niin hankala alkuunsa paikallistaa vuotoo. tarkotus oli tarkistaa se mutta uskallus loppu kun en ollu varma miten sen saa irti ehjänä.

  Sitten nyyppä taas kyselee. Tänään teki pari kertaa sen ettei sammu virta-avaimesta kuin muutaman kerran ees takasin avainta kääntämällä vahingossa sain sammumaan. Surullisen kuuluisa sammutinsolenoidiko alkaa reistaamaan? Virtalukossahan tuo tuskin on kun virrat menee päälle normaalisti ja sammuu.
   
 10. persus

  persus 3rd gear

  eikös se ollu niin että tohon rh ja re laatikkoon käy sama tiiviste ku tf 727 ja toi aikasempi jamantin linkittämä mallihan taisi olla tf904 tiiviste.voin olla väärässäki korjatkaa joku jos sanoin väärin. mut hailla on kyllä ollu noita ramiin sekä vanhaan 727 sopivia alumiini koppia.
  käviköhän peräti sama suodatin ramin laatikkoon ku 727??
   
 11. persus

  persus 3rd gear


  korkkitiivisteet mun käsittääkseni kuuluu kiristää useassa vaiheessa.ite oon kiristäny ne yleensä kolmessa vaiheessa eli pitäny aina muutaman minuutin tauon välissä ja viimesen kiristyksen vähä pitemmän ajan jälkee.ikinä ei oo yhessäkä laatikossa ollu ongelmaa tolla konstilla ainakaa.
   
 12. Ck

  Ck Gearhead

  Pellipohjan saa yleensä parannettua kun laittaa pallopäävasaran pultinreiän kohdalle ja kopauttaa toisella vasaralla päälle. Sillai käy joka reiän läpi, uusi kumitiivari 15nm kiinni ja pitää hienosti öljyt sisäpuolella.

  727 alupohjat sopii, tosin öljypohjien syvyydet vaihtelee. 727 kangasfiltteri on sama kuin 47re johonkin 99 asti. Sen jälkeen vaihtu muoviseen, tosin pultin reiät ja koneiston imurööri on samalla kohtaa aina 48re loppuun asti. jos jostain syystä haluis vaikka käyttää 727 filsua 48re toosassa niin sekin onnistuu.
   
 13. Ck

  Ck Gearhead

  Laatikon huohotus on turbiinin takana öljypumpun rungossa, täyttöputken voi vaikka ruuvata kiinni jos ei tikku pysy sisällä
   
 14. persus

  persus 3rd gear

  Huohotuskin sitte samassa paikassa ku 727 ssa.
   
 15. 66monaco

  66monaco Gearhead

 16. Hoovee

  Hoovee Double Gearhead

  ok,muistelin vaan että noita Hai:n pohjia on laitettua ja aattelin että jos oli just noita.
   
 17. O.J.

  O.J. 3rd gear

  Nakkaan yksityisviestiä!

  Niinhän olikin, sama mies joka takavuosita teki sitä Defa-lämmitinyhteensopivaa pohjaa? En kyllä ois enää nimimerkkiä muistanu! Nakkaan viestiä jos ei natsaa Kompassin pohja mulle.

  Kiitos avuista!
   
 18. 66monaco

  66monaco Gearhead

  olikos kukaan laitellu noita shackle flippejä? saa tehtaan palikan välistä pois ja tulee ilmeisesti parempi ajettava...
  saako mistään muualta ku tuolta dodge offroadista? mistä luin joskus että asiakaspalvelu ei oikein toimi/eivät lähetä palikoita? ja aika tyyriin on kyllä...
  http://www.dodgeoffroad.com/store_DORshackleflip.php

  jos sitä ens kesänä tallin pihalla sais jotkut asenneltua....
   
 19. smgt

  smgt 2nd gear

  muuttuuhan se paremmaksi. itekki parikertaa katellu mitä valmiit sarjat maksas mutta aatellu ite tehä.

  eikä toisaalta kannata nui yksinkertasesta värkistä maksaa semmosia hintoja kun pelkkien tullien ja alvien hinnoilla tekee tommoset
   
  66monaco tykkää tästä.
 20. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  O.J: ei oo e-mailia näkyny!! Unohtuiko??
   

Kerro tästä muillekin!