Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Neula

    Neula 1st gear

    Mistä tosta 02vm 24tappisesta löytyy cumminssin pistoke, että saa insaitin kiinni ja vikakoodit luettua.
    E:, vastaan itelleni :"the J1939 datalink located at the left front of the engine, near the vacuum pump."
     
    Muokattu: 14.7.2017
  2. korpsela

    korpsela 1st gear

    Ei onnistu ku vanhempiin. Oottelevat uuempaa testeriä jenkeistä kuulemma...
     
  3. kompassi

    kompassi 1st gear

    Laskeeko öljynpinta kun laitat käymään?
     
  4. Nobody

    Nobody 1st gear

    En oo kattonu, pitää tarkistaa. Kokeilin ku oli 10 tuntia seisonu eli jäähtynyt ni pelaa normaalisti ~1km, sitte alko Luisto.
    Laitoin p,lle ja taas ei holttaa mitään vaihdetta. Oisko vaan turbiini menny vai voiko jopa sähkövika olla? Kellään turbiinia myydä?
    Öljyt punaiset eikä yhtään käryn hajua. Miten tuon TPS anturin toiminna testaa.
     
  5. smgt

    smgt 3rd gear

    ei maha turbiinissa olla semmosta vikaa että lämmetessään ei vetäis ollenkaa.
    öljyt pitää kattoa lämpimästä laatikosta, käynnissä ja muistaakseni N asennolla.
    melkeen kannattas ottaa öljypohja pois ja kattoa mitä sieltä löytyy. eihän imase suodatinta tukkoon vähä aikaa käydessä tai jotain kun halvaantuu?
     
  6. Nobody

    Nobody 1st gear

    Kaikki semmonen käyny itelläki mielessä, ja pohja auki ku vaa sen verran kerkeis.voisko kuitenki lämpö tai Kaasuasennon anturi sotkea kuin totaalisesti?
     
  7. smgt

    smgt 3rd gear

    Ei voi. Ykkösestä kolmoseen vaihteet toimii täysin mekkaanisesti. Ylivaihe ja lukko toimii sähkön ohjauksella.
     
  8. Nobody

    Nobody 1st gear

    Eli koko boksi todennäköisesti pasana, ja jos ei turbiinin oireet passaa.eli TPS is kö vaikuttaa vaan yli vaihteeseen ja turbiini lukkoon. Manuaalin vielä ite levittää mutta automaatin jos menee pura ni varmaa isompi vahinko sattuu.Tympäsee ku tykkää tomaatista mutta heti ku hämminkiä ni sormi suussa, näin muissaki vehkeissä.
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tarkistan huomenna mitan ja hinnan...
     
  10. simu_l

    simu_l Gearhead

    Jos manuaali askin osaat purkaa ja kasata niin saat kyllä automaatinkin tehtyä, välykset ja momentit vaan tietoon jostain (korjauskirja?) niin onnistuu. Ite oon muutaman tehny kumpaakin ja melkee voisin automaattia pitää helpompana.
     
  11. tsipi

    tsipi Gearhead

    Onhan siinä 47 laatikossa testiportit, jos halajaa linjapaineita tsekkailla. Vähän kuulostais siltä ettei siellä linja paineet pysy ku öljy lämmetessään notkistuu? Tosi raju sisäinen vuoto?
     
  12. Ahto_paine

    Ahto_paine 1st gear

    Mistä nopeiten 3500 -96 manuaalin vaihteiston tukikumi?
     
    Muokattu: 17.7.2017
  13. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Yhden 727 kokemuksella arvelen että kyllä siinä prässiäkin tarvitaan jos helat vaihtaa. Ainakin minä tarvitsin. Muutenhan lukkiutuvaa turbiinia ja ylivaihdetta lukuunottamatta on vissiin yhtäläisyyttä 727=47rh/re lootissa. Siihen ylivaihteen purkamiseen ja kasaamiseen kai tarvitsee ainakin kun voima on muistaakseni 400kg millä puristetaan ennen lukkorenkaan irroitusta ja kasausta vaikka ne sitten helat hakkaisikin irti ja uudet takaisin samoin. Tietysti jos pelkät kitkat ja rautalevyt tiivisteineen vaihtaa niin eri juttu.
     
  14. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No en sitten kerenny ollenkaan mitata, sellainen hulinapäivä tänään... Huomenna uudestaan...
     
  15. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Morjesta vaan Ramisteille, tuli tossa kk sitten tommone 94 dotsi hommattua... Mikähän juttu kun ei otteessa ole MITÄÄN mainintaa renkaista? Ei edes siinä katsastuksessa merkityt renkaat osiossa...? Edellisen mukaan noilla 37¨ katastettu viimeksi moitteita... Katsurillakaan ei tietoa asiasta,katsoi koneeltakin ja ihmetteli, että eipä tosiaan mitään näy, tuumasin että saa siis vaikka traktorin pyörillä tulla leimaamaan :D
     
  16. saimaanharju

    saimaanharju 1st gear

    Terppa taas. Nyt ois vakava ongelma =) No ei vaan etupyöränlaakeri on väljä ja pitäs uus saada 2500 rami nelikko ja eessä absit vuosmalli 1995, kattelin tuolta jenkkilästä (rokkiautosta) ni siellä on kahta eri kiinnitystapaa 4:llä tai 3:lla pultilla, millä mie nyt saan selville kumpi se noista on...kävin auton alla kattelemassa ja siellä näkyy niiku se ois 4:llä pultilla se kiinnitys ja nyt vielä heräs ajatus tuosta absin kehästä. Se näkyy siinä akselinpäässä ja siinä on sellainen miljoonan dollarin absianturi...sellanen tavallisen näkönen mikä työnnetään reikään ni maksaa jenkeis jotain kymppejä tuo oma yli sata taalaa..yök. Voin jollekii laittaa kuvia joita käin räpsimäs auton alla ku tänne en osaa niitä lisätä...kyselin paikalliselta varaosamyyjältä tuon navan hintaa ni yli 600€ ois maksanu. En tiiä oonko katellu vääriä ku satasen ja kahen välii ois rokkiautos.
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Noniin, uusi hana maksaa 10.00/kpl ja o-renkaan mitat: 18 x 13 x 2.5 mm...
     
  18. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Laita mulle sähköpostiin VIN, niin katsotaas mitä löytyy...
     
  19. saimaanharju

    saimaanharju 1st gear

    Laitoin postia
     
  20. Dadda

    Dadda 1st gear

    Saimaanharju. Mulla on 96 rami, ja ei kannattaa osta pyöränlaakeri rokkista. Rahti on noin kallis, että on halvempi ostaa suomessa ! Ja jos on 2500 rami "dana60" niin on 4pultilla kiinni, ja omassa ei tarvi tuo abs laakeri. Koska anturi istuu siellä yokessa, ja tone ring on veto axelissa kiinii. Eli tavallinen laakeri/napa vaikka on 4 pyörä ABS. Tämä on se halvin mitä on lyötänyt, oma rämi se ainakin sopii :) https://www.usavaraosat.fi/dodge/pi...wd-94-99-timha590020-napa-ei-abs-dana-60.html
     

Kerro tästä muillekin!