Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    Tehtaalta on ollut lyhytlavaisessa 128litranen ja pitkälavaisessa 132litranen.

    Sinne menee liruttamalla varmaan 15-20litraa enemmän mutta se on tarkoitettu polttoaineen paisunta varaksi, en tiedä paljonko nafta paisuu mutta kai bensamalleissa on sama tankki, se laajenee ainakin jonkun verran.

    Eli jos saat sinne 130L menemään niin se on täynnä.
     
  2. Vemani

    Vemani 1st gear

    Tarkistin verkkopankista niin 150l oli suurin määrä mikä mennyt tankkiin ja silloinkin oli vielä punarajan yläpuolella muutaman millin. Taitaa aivan tyhjään imeä 160-170l :odroll:
     
  3. smgt

    smgt 3rd gear

    Täyttöputkessa reikä ja 20litraa auton alla :D
     
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Taas alkas tulla öljynvaihtokin moottoriin ajankohtaiseksi. Onko joku käyttänyt valvoline premium blue 15w-40 7800 öljyä? Peveko myy ja machinery. Saako muualta? Pevekon rahti 26€ Siuntiosta meille Per 20L kannu ja machinerylta en ota. Mobilin mx on 76€ kannu ni ei viittis turhasta maksaa jollei se valvoline niin ihmeitä tekevää ole.....
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

  6. Vemani

    Vemani 1st gear

    Tarkistettu tämäkin:rotfl: vinin perusteella 140l tankki. Pitää taas ajella tyhjäksi ja tankata täyteen
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Niin, se on 35 gallonaa eli noin 132.5 litraa...
     
  8. Pertura

    Pertura Gearhead

    Taitaa olla Vemanilla joku tämmönen tankki asennettuna, jos kerta lähempänä pariasataa litraa on tilavuus. Tai toi nyt menee jo pitkälle päällekin tilavuudeltaan, mutta eiköhän jollain valmistajalla ole eri kokoisiakin ollut tarjolla. Mutta noi muutoin tankkaamisen nopeuttamiseen jeesaa eniten lisäilmaletkujen vetäminen, eli tankkiin reikää korkeimpiin kohtiin ja letkut siitä täyttöaukolle. Sekä sitten tietysti tarkastaa että täyttöputki ja sen tankkiin liittävä letku ovat kunnossa, ettei ole tankin vaihdon yhteydessä jäänyt liian pitkäksi ja sen takia lyttyyn.
     
  9. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    2genussa on sielä täyttöputkessa se roll-over-venttiili joo, eli semmonen miltei putken halkaisian kokoinen muovipallo joka "estää" polttoaineen valumisen penkkaan kun auto nurin. Käytännössä se blokkaa tehokkaasti sen isomman pistoolin käytön ja tais pienemmilläkin tukehtua jos pistooli pohjassa. Hullunkurista on että se pallo on siinä metalliputkessa ja sen ja tankin välissä on kummiletku :confused: Nooh, insimöörin mielestä se putki pysyy siinä kun tärähtää kunnolla.. uudemmissa on jo se joku läppä itse tankissa?
     
  10. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Itsellä on 3genissä 35 gallonan tankki ja lisävarusteena +8 gallonaa eli tankin koko olis reilu 162 litraa. Ja sama juttu että viimoset 20 litraa pitää lirkittää kaikessa rauhassa jos haluaa täyteen. Rekisteriotteeseen merkitty tankin koko on se 132 litraa eli ei oo rekisteröintikatsastuksessa perehdytty sen tarkemmin mut koko on pitäny otteesee laittaa :poff:
     
  11. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Onkoha tota 60 gallonan pönttöö saanu mihikää mallii suoraa tehtaalta? Olis aika kova kyl naapurimaassa kävijälle tai jos pitempiä reissuja ajaa :D
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ihanan halpa ainakin on mutta rahti korjaa tilannetta vähän....

    Ennen vanhaan kun tuli käytyä vennäinmaalla kultturivaihdossa niin tullimiehet uhkailivat sillä että saavat selville millä tankilla on auto tullut tehtaalta. Jos siis vaihdettu isompi tilalle toinen tai niinkuin minulla oli tehty käsityönä pytty niin uhkasivat seuraamuksilla. Se kun näytti aika isolta kun kurkkas alle. Ja allehan kurkattiin harva se kerta. Siihen aikaa kasvoi vielä karvaa paljon päässä ja lintta-tyyppinen fullsize sedan alla.....
     
  13. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No tuskin se free shipping koskee ison veden ylitystä...

    Jep, tyypillisesti koskee vain 48 osavaltiota, eli ei hyödytä euroopassa yhtään tuo...

    Eikä koske muutenkaan tankkia, koska se on kuormuri-kuljetettava ja free shipping ei koske sitä kuljetustapaa....
     
    Muokattu: 16.2.2018
  14. Vemani

    Vemani 1st gear

    Vois melkein tyhjentää tankin samalla kun laittaa lisäsuodattimet runkoon. Ajaa sinne punarajalle ja laskee paljonko ainetta silloin jäljellä ja homman jälkeen tankille. Ei iso vaiva kun linja poikki muutenkin:odroll: suodatinjalka vedenerottimella ja 4micronin suodattimella,banjot,liittimet,1m letkua ja tiivisteet 103e paikallisesta liikkeestä:poff:
     
  15. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Onkohan tuo tasa-arvohömpötys tarttunut jotenkin. Koettanu katella tämän vuoden tyttökalentereita mutten millänä kummosia taho netistä (ainakaan) löytää. Firmoille kyllä näyttäis olevan. Entäs Jamant, onko sulla typykkäkalentereita, siis myytäväksi asti? :D
     
  16. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ei niitä oikein mistään enää löydy. Kuulemma ei ole nykyaikaa enää! Onko se jääny muodista pois jos on naisista kiinnostunut? Mitä jos on tälläne muinaisjäännös eikä ymmärrä muuttua muodin mukana? Joskus kymmenen vuotta sitten löysin Hustlerin kalenterin eli vähän niinku Playboy-tyttöjen tasosia naisia mutta silleen kamalan esineellistävissä asennoissa raajat levällään eikä rihman kiertämääkään ollu muutenkaan päällä. Kotia ei saanu kuulemma tuua ni vein sitte töihin sen.
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei oo kun kukaan ei suostu kuvattavaksi :rotfl::rotfl::rotfl: , mielellään kuvaisin...
     
  18. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Vaimo kieltäytyi ja tyttäreltä en uskalla edes kysyä :rotfl::rotfl::rotfl:
     
    Saetkae ja kapa73 tykkäävät tästä.
  19. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mulla on tossa pihassa -69 Chevy p-up 4x4 joka on kolmella tankilla tullu tehtaalta.
    Sellasen ku ajais tankattuna rajalle niin tulliheebot sais paskahalavauksen
     
  20. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Jessus kun kanssa :D aattelin kyllä ihan peruskamaa, en perussuomalaista :poff:
     

Kerro tästä muillekin!