Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Anza tykkää tästä.
 2. Anza

  Anza Gearhead

  Just noin kun linkin kuvassa. Tosin tässä pitäis olla kai np205 jakis, mutta nyt np208.
   
 3. 66monaco

  66monaco Gearhead

  mistäs nyt sit paras ja halvin :p 3 levy billet low stall turbiini 47rh askiin.. pitäis saada suoraan ilman et pitää oma lähettää johkin...
   
 4. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  No

  Oma turbaani meni Pekka Nätkinin kautta jn tradingille. Silloin se sanoi, että sillä on joku(vai jokunen) aihiokin nurkissa pyörimässä. En tiedä niistä onko ykslevysiä vai vakioita tai ylipäätään mitään.

  Voihan sille soittaa ja kysyä? Mulla oli se 3 levynen ats five star billetti päädyllä kun antautu ja hyvä limppu sieltä jn pajalta takasin tuli.
   
 5. Karppaj

  Karppaj 3rd gear

  Täältä lähtee ääni TH-Maticciin.. Pystyivät muokkaamaan stallia matalammaksi, kun käytin 3-levysen siellä korjattavana. Voi olla, että joudut lähettämään vanhan sinne. Eikös se billettipäätyinen ole?
   
 6. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Nopein ja helpoin mutta ei ehkä halvin tapa olisi ottaa yhteyttä jenkkeihin jos sieltä sais, eijän fedexillä monta päivä menee lähettää. Coren joutuu varmaan maksaa mikä on yleensä ollu sen 300 taalaa. Mutta sieltä saa sit turbaanin joka kestää.
   
  ReDDot tykkää tästä.
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Eipäs se ats five star billetkään kestäny. Luulisin senkin olevan amerikan tuonti. Alkuperäisen muokkaaminen on aina kompromissi minusta. Ei sitä stalliakaan voi muokata kuin muutama sata rpm Nurolan mukaan alkuperäisestä ainakaan. Valmis uusi on varmasti kestävämpi ja voi vaikuttaa stalliin ainakin tilauksesta tehtävään. 1-levyinen jn-trading on kestänyt kohta 3,5 vuotta. Riippuu varmaan tietysti tehoista/väännöstä ja käytöstä. Saiskohan käytetyn paskan joltain joelta halvalla ameriikoista? Pyytäs sen lähettämään suoraan corena turbiinishoppiin. Ne lähettäs tänne Suomeen ehjän uuden. Liekö niille väliä mistä se core tulee? Ameriikois lähetys ei maan sisällä ole kallis ja paska turbiini ei juur mittään maksa luulen.
   
 8. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Kyllä kaikki saa rikki jos oikein rääkää. Onhan mullakin 8v vanha 1-levyinen gearmanin tekemä ja toimii vieläkin hyvin. Yli 400hv ollu kokoajan sen kans ja en todellakaan ajaa mitenkään kevyesti.
   
 9. kompassi

  kompassi 1st gear

  Selvennykseksi ettei tule väärinkäsityksiä:sen sun turbiinin on tehnyt juurikin Haaksi th maticista,tekee suurimman osan käyttämistäni turbiineista toiveiden mukaan ja loistavalla onnistumisprosentilla.
  Makke/Gearman oy
   
  exxcevy tykkää tästä.
 10. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ja kukas sen Haaksen on opettanut tekemään niitä??
   
 11. 66monaco

  66monaco Gearhead

  jn trading sais 3 levysen, 1300e (mikä on ok) mut käsitin että pitäis vanha lähettää eka sinne ja et kestäis 2-3 viikkoo.. auto joka päiväisessä ajossa, pitäis saada jossain vkl väsäiltyy kuntoon...
   
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ostin ite muutaman satasen auton viimeeksi remontin ajaksi. Tosin tein siitä kyllä sitten tytölle ajoauton jos mikäli ja kun se saa kortin nyt ens tammikuussa. Meinaan kun ite oon sen opettanu.

  Nurola tekee 1-levyiset kai yleensä omasta lähetetystä vaan 3-levyiset tulee jostain muualta/eri aihioista?
   
 13. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  No kuka sen on opettanut?
   
 14. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Ja onhan tuossa tiukassa turbiinissa se huono puoli että täytyy liikennevaloissa painaa lujaa jarrua. Tai laittaa N:lle. On jotkut täällä sitä moittineet, noh se on se harrastaminen semmosta :)
   
 15. tsipi

  tsipi 3rd gear

  Laitoin yv 66monaco. Ois kaverilla tossa orkkisturbiini jouten.
   
  Rannis tykkää tästä.
 16. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Nurola, oli oppipoikana...
   
  tappokinnas tykkää tästä.
 17. smgt

  smgt 2nd gear

  Mulla on th matikin 3levynen lowstalli. Stallin eroa en huomannu orkkisturpiiniin millään ja muokkaaminen ei onnistu. Sano että se on se mikä on :D
   
 18. Karppaj

  Karppaj 3rd gear

  Kuinka vanha tapaus tämä on? Ainakin kolme vuotta sitten onnistui muokkaus ja eron kyllä huomaa :)
   
 19. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Sulla taitaa olla niin pirusti vääntöä koneessa :D
   
 20. smgt

  smgt 2nd gear

  2015 joulukuussa tuli limppu kotia.
   

Kerro tästä muillekin!