Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. sepi 74

  sepi 74 1st gear

  piti bemarikuskia ihan pellenä :rotfl: :rotfl:
   
 2. kyntäjä

  kyntäjä 1st gear

  jep jep..
  Tehoa...

  Tais pamahtaa etuperä paskaks.

  Rivakka kiihdytys ja tuntu kuin takaveto ois ollu päällä.
  Ei ääntä.Paitsi nyt kun kinkkasin hallille.

  Pitää rueta tutkimaan kun jaksaa
   
 3. Mäxä

  Mäxä 3rd gear

  :eek: Ei suinkaan se kovin helpolla rikki mene, ainakaan totaalisesti, siis tuo etuperä..? :eek:
   
 4. Erska

  Erska Gearhead

  Seuraava miitinki onkin jo selvillä! ^^ :lol:

  Kyllähän noita onnistujia riittää, saihan Sopulikin jotain jännää tehtyä niille rattailleen. Tosin takarattaille.

  Ettei ois jotain tekemistä niiden napalukkojen kanssa? Voihan nekin temppuilla/ mennä paskaksi joka aiheuttaa kolinaa...

  Mulla oli laatikon vaihdon jälkeen alipainevuoto, jäi tavallaan puoleen väliin nelivedon kytkentä ja rutisi niin pirusti, nippuside letkun ympärille niin johan on toiminut.
   
 5. kyntäjä

  kyntäjä 1st gear

  Voihan se olla et jakolaatikko on entinen.

  Ei oo motivaatiota rassata.

  Ajetaan traktorilla :rotfl:
   
 6. kyntäjä

  kyntäjä 1st gear

  etuperä.

  takaveto asennolla pyörii etukartaani,4wd asennolla ei kun jakolaatikko ottaa kiinni.

  Elikkäs etuperä riekaleina...huoh
   
 7. jylppy

  jylppy Gearhead

  Siis käsin pyörittelemällä vai miten?
  Ei se etukardaani pyöri käsinpyörittelemällä 4wd asennossa jos se alipainekello on koplannut oik puoleisen vetoakselinpätkät yhteen.
   
 8. Mäxä

  Mäxä 3rd gear

  8) Levikkeet tuli, nyt sovitteleen...

  Tuosta Erskan alipaine-vuodosta sen verran ett liekkö omassanikin vastaava vika kun moottorijarrutuksessa välillä pitää murinaa ja välillä ei, siis kun nelikolla ajaa. Voiskos siis olla ett ajoittain se nelikko ei vaan mene riittävästi päälle ja jää johonkin puolitiehen junnaan..? :eek:
   
 9. 496SS

  496SS 3rd gear

 10. aakki

  aakki 3rd gear

  Hot Trucks... asia hoidettu

  Joo mulla on tossa nyt parisen kuukautta ollut tollanen -95 dodge ram hain sen nokialta. 950 mailia kerkis tulla mittariin ni vaihelaatikko levis, kakkosvaihde ei menny silmään ja öljyn vaihdon yhteydessä öljypohjaan helis osia mukana. Koittanut myyjään saada yhteyden monena eri päivänä eri kellonaikaan mut kertaakaan ei vastannu, eilen soitin tuntemattomalla numerolla ni ukko vastas heti, kerkesin itteni esitellä ni äijä sano että nyt on vähän paha paikka et soitan sulle kohta... ei soittanu, eikä vastaa enää ollenkaan puhelimeen.

  noniin sain sitten lopultan yhteyden myyjään, ja kerroin tilanteen, saatiin sitten asia sovittua ja läheltä löyty korjaamo ja lupas tulla vastaan kustannuksissa. kohta on taas piparihaavi kunnossa 8)
   
 11. Mäxä

  Mäxä 3rd gear

  :x Joo, tässähän se on melkein paloaseman takapihalla. Mitä tulee tuohon kaupankäyntiin tai kokemuksiin ko myyjän/myyjien kanssa... niin no... kerron vaikka sitten joskus kasvotusten kun näin julkisesti on tuo toisen arvostelu, etenkin negatiivinen, kovin kyseenalaista...
   
 12. sepi 74

  sepi 74 1st gear

  :mad: :mad: No perr!!!!ampujan puolen lehtijousen korva poikki :mad: selvis sekin kolahdus :mad: Mutta onneksi kun hätä on suuri dually oy auttaa :rotfl: missä se laatikko viipyy :cry:
   
 13. sepi 74

  sepi 74 1st gear

  aakki, otappa yhteys kuluttajaasiamieheen pian ennen kun menee valitus aika umpeen 8) ei pitäis kai onnistua nykypäivänä toi pakoilu :odroll: [/quote]
   
 14. Kammins

  Kammins 1st gear

  Re: Hot Trucks kusettaa?

  onkos kyseessä entinen nokian autotaso tms.?
   
 15. RabaFari

  RabaFari 1st gear

  Hei, nyt tarvittais apua. Vaihdettiin -95 rämistimeen ehdat boschin marine suuttimet ja muuten on ok,käynnistyy hyvin,käy nätisti tyhjäkäyntiä mutta 1000-1200rpm kone alkaa röpeltämään ilkeästi. Tuon yli 1200rpm käy taas nätisti. Suuttimien avautumispaineet tsekattiin ennen asennusta,olivat ok. Ei puske pahemmin mustaa putkesta. Mikäs mättää? Polttoainepuolelle ei ole muita muutoksia tehty, vielä. Tarviskos ne pumpun paineventtiilit vai mitkä deliveryvalvet ny olikaan vaihtaa myöskin samalla kertaa kun suuttimet vaihtaa? Jotenkin tuntuisi ettei tule soppaa suuttimille asti niinkuin pitäisi.. :eek:
   
 16. sepi 74

  sepi 74 1st gear

  ei mun mielestä pitäs noitten dv vaikuttaa asiaan :odroll: takerteleekohan jotenkin toi kakun saanti kihhdyttäessä :odroll: suodatin?siirtopumppu?flektin välissä jakoavain :rotfl:
   
 17. sepi 74

  sepi 74 1st gear

  ja ei,vasta yks lonkku :rotfl:
   
 18. RabaFari

  RabaFari 1st gear

  Ehei, nyt ei oo unohtunu työkaluja konehuoneeseen häiriköimään.. :rotfl: Pitänee suodatin vaihtaa ja laittaa siirtopumpulle painemittari että näkee onko se pumppu millaisessa hapessa. Muita villejä veikkauksia mikä mättää? :odroll:
   
 19. Evel Knievel

  Evel Knievel 1st gear

  Juu täälläkin nelikon kanssa vähän propleemaa. Sinänsä erikoinen, että hidas alue toimii, mutta nopea ei. Pieni surina lähtee ajaessa, edessä ei kuitenkaan tapahdu mitään. Niin joo, alkohan se peräkin kolisemaan. Pitää vähän hutkia :eek: jos vaihtais ölpät nyt ensiks

  Tollanen en vastaa kauppias on pahimmasta päästä. Ei muutakun äkkiä kuluttaja-asiamieheen yhteys
   
 20. Mäxä

  Mäxä 3rd gear

  Taitaa olla kulunut mutta osuva fraasi "Saunan takana on tilaa..." :poff: :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!