Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. juice

    juice 3rd gear

    Tuolta hintaan 411,50 $ Suoomeen lähetettynä..........


    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dana-70- ... QQtcZphoto
     
  2. Pertura

    Pertura Gearhead

    No niin, toihan näyttäis hyvältä. Mites toi ebay oikeen toimii? Tossa äsken hätäpäissäni sinne rekisteröidyin, sitten tarttis varmaan survoa tota "buy it now" nappia, mutta mitäs sitten?
     
  3. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    Komiat oli mäxän teipit 8) mika5115 heitti aatoksen että käydään eka vantaalla saunassa missä on letukan merkki katossa :poff: ja sen jälkeen ruvetaan harrastaan :rotfl: minä kun tilasin lootan ja pakosarjan ja sen imutötterön,niin lämmitänkö saunan joka osan asennuksen jälkeen,n 3pv :odroll: kenen kunto kestää :poff:
     
  4. freeride

    freeride Gearhead

    kannattaa avata paypal tili.suurin osa ebay myyjistä suosii maksujen siirrossa tota ja se on turvallisin ja vaivattomin tapa hoitaa maksut. www.paypal.com

    ps.rotke topicci luetuin od:lla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ei varmaan mussemani arvannu topiccia aloittaessaan mihin päädytään :lol:

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... c&start=45

    Luetuimmat aiheet TOP 20
    Tilanne 15.1.2008 klo 23:44, suluissa edellinen tilastosijoitus

    1. (2) "Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1." luettu 718 181 kertaa
    2. (1) "Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet..." luettu 707 052 kertaa
    3. (4) "Pyyteetöntä auttamista..." luettu 514 336 kertaa
     
  5. kippo86

    kippo86 1st gear

    Nyt kun tuli puheeks, niin käykö toi Lock Right suoraa tonne taka-akselille, vai pitääkö kitkalukkotsydeemi repiä pois...? Kun ainaki Toyotoissa toi ei käy kitkalukolliseen perään. Ja jos oon ymmärtäny oikein, niin näissä pitäis olla kitka?? :eek:

    Oon mukana, jos joku on tilaamassa noita...
     
  6. Pertura

    Pertura Gearhead

    No niin, kiitokset freeridelle ja juicelle neuvoista, eiköhän tässä saada lukkoa vielä liikenteeseen.

    Kippo, ei käy kitkalukolliseen perään suoraan toi lokraitti. Eli sun pitää hommata myös avoin carrieri jotta saa lukon sopimaan. Mutta onhan sulla varmasti se kitkalukko? Se on ollut optiona, eli kaikissa autoissa tuota lukkoa ei ole.

    Mutta Kippo ja Skini, laittakaa yyveetä kun tiedätte otatteko lukot mieheen, niin meikäläinen nakuttelee sitten tilauksen rapakon taakse.
     
  7. plymarivani

    plymarivani 1st gear

    Joo eihän sitä ramia raaski myydä,ensimmäinen kun kävi kattomassa niin heti iski paniikki,että helkutti jos meneekin kaupaks :eek:

    Joten otin pois myynnistä!

    Nyt äsken vaihoin ne deliveri valvet,ja tyhjäkäynti hävis? Missäköhän mättää??
     
  8. masina8

    masina8 3rd gear

    dodge ram 4x4 cummins

    ku kaikki muukki kirjottelee mitä sattuu.. niin täytyy munkii kertoo miten onnellinen oon ku oon vielä hengissä ku kävin dodgellani talviautoilemassa eilen turun suunnalla keskisuomesta.. Ajatelkaapa ku autossa on nastattomat renkaat ja trailerissa myös ja ohjauksessa on klappia niin että rattia saa pyörittää 15cm edestakas liikettä jotta auto pysyisi tiellä.. ja on niin liukasta että neliveto päällä alkaa sutia jyrkähköissä mäissä ja vaihdelaatikko vaihtaa vaihteita ihan miten lystää ja vähänväliä sitä lukkoa heittää pois ja päälle.. NIIN SITTEN PIMEÄN TULLEN AUTOSTA (JOS NÄITÄ VOI SELLAISINA PITÄÄ) HÄIPYY KAIKKI PERKELEEN VALOT KESKEN KAIKEN JA VAUHDISSA!! voin kertoa että oli ihan ajamisen otetta paikkapaikoin. joku 15 km piti pitää toisella kädellä valokatkasijasta vääntäen kiinni ja toisella ratista rystyset valkosena! että kukahan myy halvalla uusia valokatkasijoita tääl suomessa? ja tehostimen letkuja ku se iivana mikälie lähetti vaan laskun jenkeistä ja simpukan mut jäi liittimet saamatta ja vastaus et mihin jäivät.. :wc:
     
  9. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Re: dodge ram 4x4 cummins

    No niin no, liekkö tuolla väliä kenen kikotinta roplataan ja missä, pääasia ett tiimi on kasassa ja hjuva meininki. Ja lupaan ison tuopin joka kivittää moisen merkin alas... 8)

    Nämä yli 400 sivua jokusia kertoja läpi kahlanneena totean ett näyttäis olevan tuo "mitä sattuu"-kirjoittelu sepin yksinoikeus :rotfl: Toisaalta, kehuihan se mun tarroja.. :oops:

    Mutt joo, jänniä ajotilanteita on kyllä varmaan sattunut jokaiselle ramistille ja kerroin on 100 kun ollaan vähintään sen 100 mailia kotoa... :cry:
     
  10. härski77

    härski77 1st gear


    terve vaan! ainakin meidän tilaus tuolata ebaysta tuli 10 päivässä
    ostot oli 140 eur tulli ja alv +23 eur jatuli kotiovelle autokuski soitti kun oli oven takana ja sanoin että jätä sinne halliin kun ei oltu kotona,

    ja paketissa oli mitä pitikin joskin loppuhinta melkein sama kun täältä ostaes mutta dollarin kurssi huononee koko ajan joten meille koittaa vielä hyvät ajat.

    ja projektori lampuista lupasivat laittaa samalla tavalla mutta rahti 80 usd
     
  11. Kammins

    Kammins 1st gear

    Re: dodge ram 4x4 cummins

    Rautakummusta loimaalta löytyy valokatkaisijoita, muistaakseni 40 eur hintaan. Tehostimen letkut oon myös vaihtanut mutten muista kirveelläkään mistä moiset tulivat, tod. näk. loimaalta.
     
  12. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    valokatkasian vaihto auttaa vähäksi aikaa :wink: jos on joku joka ymmärtää jenkki on jees valoista niin se valovirta otetaan releen kautta :odroll: EI JENKKI ON JEES lämpöreeltä :wink: itellä on sama homma :rotfl: ei se oo jenkin vika,se on ominaisuus :rotfl: eli kaivataan pätevää autosähkäriä :rotfl:
     
  13. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    lirumlaarum :poff:
     
  14. URPO

    URPO 1st gear

    Juuei, letkeä talviautohan tuo on. Ei mullakaan mitään nastoja ole, samoilla nakeilla ympärivuoden kun olen niin PA joten välillä jännittäviltä tilanteilta ei voi välttyä. Just männäviikolla kävin hakemassa työkaverilta pöytää enkä ollu koskaan käyny, tie oli sellanen jäinen 2-kaistanen ja ainut mikä oli tiedossa oli talon numero. Siinä sitten rauhassa ajelin n. kuuttakymppiä kun yhtäkkiä katoin "prkl tuossa" ja refleksillä hyökkäsin jarrulle ennenku aivot ehti väliin. Auto oli siinä vaiheessa jo melkeen poikittain tiellä mutta rauhallisella ratin liikkeellä vältin ojan. Ei ollu ees napalukot kytkettynä joten voi olla ettei ois päässy omin voimin pois :rotfl: . Siitä ei ois kovin kauaa saanu töissä kuulla... Mutta mitäpä tuosta opimme? Välttäis niitä hätäisiä liikkeitä ratissa ja ajelis rauhallisemmin niin ei tarttis olla niin varuillaan kaiken aikaa.
     
  15. prospector

    prospector 1st gear

  16. Erska

    Erska Gearhead

    Jaa täällä on joku yö-chat pystyssä.

    Mikäs sen parempaa kuin kunnon talvimyrsky länsi-suomessa :D

    Oli pakko käydä möyrimässä ojanpohjia kun kaveri oli kiinnikin jäänyt... No hyvinhän sieltä vehkeet irtoo, jokainen "paikallinen" maalaistie oli aivan tukossa aukeiden kohdalta ja ojat täynnä lunta. On se 4x4 kumma veturi.:rotfl:
     
  17. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Pirkanmaallakin ihan kiitettävästi tullut lunta, ja kohtalaisen puhurin voimalla :lol: Naapurit täällä Pispalassa viittilöi ja huitoo kun hurautan ohi, vastaan iloisella vilkutuksella :lol: Vai oliskohan niillä ollu jotain asiaa :eek: Pihasta tai penkasta pois kiskomista..? :eek: No, täytynee kysyä jonain päivänä, kunhan saavat ensin autonsa liikenteeseen... 8)

    Kyä talvi oh hianoo..!
     
  18. plymarivani

    plymarivani 1st gear

    Joo lunta on kivasti turengissakin,ja dodge palasina tallissa!
    Kysely ikä iskeny,kuis kun ootte vaihtanu noita AFC jousia niin ootteko huomannu että uusi "viri" jousi on paljon pitempi kuin vanha?

    Kuuluukohan ollakin?

    Tyhjäkäynnittömyyteenkin löytyi syy! Yks deliverivalven kansi vuotaa hulluna löpöö,oorengas petti. Täytyy toivoo että huomenna paikallisesta diäseli huollosta löytyy uus vastaava!
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

  20. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    Hö!renkaan kuvioissakin oli kiviä välissä..... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!