Dodge ram Gen 2 4WD pomputusta ja grindausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kiivi, 13.12.2021.

 1. Kiivi

  Kiivi 1st gear

  Tarkistin ton Supremen setin, se on tarkoitettu kyllä 2500/3500 RAM:lle. Netin asennuskuvan perusteella on asennettu väärälle puolelle tohon alkuperäisen 5" korotuspalaan nähden -> kuuluisi siis olla yläpuolella. Toi alapää RAM:ssa on muutenkin ainakin itellä muotoiltu molemmista päistä ja osa ei tollasenaan edes kovin nätisti mätsää siihen.

  Tracktion barit kyllä houkuttaa tämmösen jälkeen.. näin vielä edellisyönäkin painajaista että perä irtos autosta kesken ajon :D
   
 2. Kiivi

  Kiivi 1st gear

  Näkyiskö kuva tästä?
  https://photos.google.com/photo/AF1QipM3nVEEjIZ0PWSgi87Q-Xy3a64eP1Ep87wpd_HF

  Kyllä se lisäpalikka on sinne sisälle valahtanut ja siksi nitkahtanut perä.. asennettu väärälle puolelle, mitä ohjetta katsoin. Soitin ja kysyin asentajalta, hän tuumas että reiät oli sen verran pienet että oletti sen takia tulevan alapuolelle, koska ylös ei saanut laitettua sellasenaan... Kävin sitten lukee palautteita noille tuotteille, ni siellä oli parilla tyypillä sama homma, antaneet negaa siitä että reikiä oli pitänyt porata suuremmaksi.

  Autossa on 6kpl lehtiä.
   

Kerro tästä muillekin!