DODGE RAM VANIN JARRUT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja RiSi1, 17.2.2003.

  1. RiSi1

    RiSi1 1st gear

    Minulla palaa sekä Brakes valo että anti-lock valo. Kuulemma hydrauliikkaventtiili sökö joka ohjaa takana olevia lukkiutumattomia jarruja. Mutta voiko nuo brakes valot palaa sen vuoksi myös? Onko muuta vaihtoehtoa kuin ostaa tuo maailman kallein osa ja maksaa 400 euroa siitä? Hajottamoilta sitä ei löydä ainakaan Suomesta.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla palo ram vanissa samat valot vaikkei mitään vikaa ollut missään. Eli yksinkertainen korjaus, akunkenkä irti ja tupakin mittanen tauko ja kaapeli kiinni, vot ei pala enää. Taitaapi olla aika yleistä että noi varotusvalot palaa vähän miten sattuu aina välillä.
     

Kerro tästä muillekin!