Dodge ram vanin sähköongelmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 6.7.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistähän mahtaa johtua,ku nopeusmittari hyppää kesken ajan nollille ja kotvasen päästä toimii taas? Tai sit vasta seuraavana päivänä.Samalla hukkuu myös ylivaihde ja cruiseri.
   
 2. Lettu

  Lettu Gearhead

  vaihteistosta lähtevä vaijeri mittarille (ja kruiselle) vetelee viimeisiä?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  en oo löytänyt vaijeria.Sitä mää ensin epäilin kanssa.Mittarille menee vaan paksu nippu johtoja.Eli on sit sähkönen.
   
 4. Lettu

  Lettu Gearhead

  jees, omassa 87 capricessakin on sähköllä. Se cruise nuuskii laatikon anturin lähettämiä pulsseja ja koittaa säilyttää nopeuden näitten pulssien avulla samana.

  vois oireilla just noin jos tuo johto on menossa poikki, irtoamassa tai on maadoituksen kans ongelmia.
  eli kun pulsseja ei vastaanoteta niin systeemi kuvittelee että auto ei etene. nopeusmittari näyttää nollaa ja kruise heittää päältä pois.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Täytyy mennä vilkaseen piuhoja. Voihan siä olla jotain hapettumaakin. En oo löytänyt mitään kirjaa tohon autoon ja Soinilla ne ei osannut sanoa mitään vikaa.
   
 6. Lettu

  Lettu Gearhead

  otetaanpa sen verran takasi että mulla menee nopeusmittarille vaijeri. Menee ihan sinne lootan perälle mihin kardaani tulee.
  vois olla että kruiseki mittailee pulssiit sitten vasta tuolta mittarista..
  mut menee tonne lootaan johtoja: overdriven piuhat. liitin on semmonen nelinapanen pikkasen kuution mallinen ja tulee kuskin puolelle hieman öljypohjan yläpuolelle.
  tarkista sekin, josko ois hapettunu. omassa oli jo hiekassa ja muussaki materiassa.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Se vika selvis. Oli juotoskoneesta vissiin tinat loppu ku ei ollu ihan joka liitos kiinni.Siis mittarissa. Nyt on tinat paikoillaan ja tuntuu toimivan. Mielenkiintoisia vikoja...
   

Kerro tästä muillekin!