Dodge ram Ylivaihteella wowwottaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kiivi, 13.10.2021.

 1. Kiivi

  Kiivi 1st gear

  Dodge ram 2500 4wd vuosimalli 2000, 5.9 cummins. Autossa uusittu laatikko ja vaihtoturbiini, myöskin jakolaatikko vaihdettu toisesta (kunto ok), kardaani taakse näennäisesti kunnossa, takummainen ristikko vaihdettu laippoineen. Etukardaani oikaistu ja etuaksilan puoleinen ristikko vaihdettu.

  Auto täryttää oudosti 60kmh ja tuolla yli 100kmh nopeuksissa. Tuntuu ratissa. Ylivaihteella turbiinilukon mennessä päälle alkaa kuulumaan (mielestäni edestä) wow wow wow jonka erottaa 80kmh, mutta on jo todella voimakas 110kmh. Ääni loppuu ku päästää kaasulta tai ottaa pois ylivaihteelta, jolloin lukkokin tipahtaa.

  Mikähän ihme voisi olla kyseessä? Renkaat on uudet ja tasapainotettu. 2.5” korotuspalat jousilla ja kulmat säädetty.

  Tärinä ja wow wow -ääni ylivaihteella kaasulla saattaa toki olla eri vikoja.


  Kiitokset!
   

Kerro tästä muillekin!