dodge ramin tekniikan vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ++++++, 17.7.2009.

  1. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Juu eli kyselisin et onko kellään kokemusta. Dodge ramin vm 81 225 kutosen ja manuaali laatikon tilalle 318 kasi! Et mitenkä rekisteröinti menee???
     
  2. HÖTSÖ

    HÖTSÖ Gearhead

    Pikkari Rotke

    Joo ,. mä tein koneen vaihdon pari vuotta sitten,.oli 225/6 ja pistin 318/8,.silloin vaati Vammalassa jarru ja jousituksesta erilliset paperit,. Auto oli Dodge pikup -81. papereihin tuli kylläkin 360. Toiset ovat saaneet leiman pelkällä korjaus käsikirjalla.
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Re: Pikkari Rotke

    Toi riippuu siitä katsastusmiehestä, joillekkin riittää tosiaan joku korjausopas tms. mistä selviää, että samat jarrut molemmilla koneilla. Jos katsastusmies ei ymmärrä englantia niin sitten se vaatii sen suomenkielisen todistuksen.
     
  4. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    juu no pitää kysyä vammalan tai nokian konttorilta et miten heillä menee!
     

Kerro tästä muillekin!