Dollya / lavettia Jyväskylän alueelta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja O.J., 9.7.2012.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Mistähän sitä alkaisi kyselemään, kun ei moista ole ennen tullut tarvittua. Ehdokkaita rajoittaa kummasti se, että liikuteltava auto on vani 2m leveydellään. :-?

    Viikonloppuun mennessä pitäisi jotain keksiä.
     
  2. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Eikö kukaan tunnusta tietävänsä? :oops:

    Suurimmat kärrit olivat 1,95 leveitä, joita paikalliset firmat ainakin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa mainostavat...
     
  3. Tur_re

    Tur_re 1st gear

    Mul ois tuossa kärri 2x4m ja kantavuutta 2200kg, tasapohjainen. Asuinpaikaltani ajomatkaa vaan kertyy Jyväskylään noin 2,5tuntia et hiukka kaukana.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ajankone Laukaassa muistaakseni on vuokrannut.
     
  5. z28

    z28 Gearhead

    trailcon
     
  6. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Kiitos todella, mutta hiukan menee vaikeaksi noin logistisesti...

    Lähdenkin heti aamulla utelemaan Trailconin ja soittelen Ajankoneeseen. :D
     
  7. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Ja sieltähän se sopiva löytyi Kallioinen Rentiltä! 215 leveä ja 430 pitkä, leveällä ajorampilla ja kipillä, kantavuutta 2,4tn.

    Muut Jyväskylän suunnilla vuokralla olevat kärrit olivat järjestään 195 leveitä, muistakaas tää jos pitää moista purnukkaa liikutella.
     

Kerro tästä muillekin!